Μια ωραία ατμόσφαιρα!

Μια ωραία ατμόσφαιρα μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Γιώργου Σταθάκη, με φόντο την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ο  πρώην υπουργός και βουλευτής Χανίων, Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών είχε στηρίξει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και στη δεύτερη κάλπη την Έφη Αχτσιόγλου, πραγματοποίησε χθες μια αιχμηρή ανάρτηση κατά της υποψηφιότητας Κασσελάκη στην οποία συμπεριέλαβε και μια φωτογραφία του συντοπίτη του Παύλου Πολάκη.

«Όλες οι απορίες μου λύθηκαν!!! Έναν Μπέπε Γκρίλο ψάχναμε να φτιάξει ένα κόμμα στο γνωστό μοντέλο “τα πέντε αστέρια”, κατά της διάκρισης αριστερά/δεξιά και των εκφυλισμένων αριστερών κομμάτων. Και τον βρήκαμε. Μάχη μέχρι τέλους!!!!!!», ανέφερε ο κ. Σταθάκης, ο οποίος επισύναψε στην ανάρτησή του δύο φωτογραφίες: μια του κ. Κασσελάκη με τον Ευάγγελο Αντώναρο και μια με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον Παύλο Πολάκη.

Ακολούθησε σκληρή απάντηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος έκανε λόγο για αχαρακτήριστη ανάρτηση και εξαπέλυσε αιχμές κατά του κ. Σταθάκη

«Κύριε καθηγητά μου, Γιώργο Σταθακη, που έγραψες αυτήν την αχαρακτήριστη ανάρτηση εχθές, θέλω απλά να σου πω πως: α) ο κοσμος διάλεξε με ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ποσοστα (και στα Χανιά) βλέποντας τη δεύτερη φωτογραφια αφενός αλλά και ξεροντας τι ακριβως έγινε τον Φλεβάρη φετος…. Αλλά μάλλον δεν το πήρες χαμπάρι!!

Και Β) Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όχι απλά δεν ψάχνει για Μπέπε Γκριλο αλλά βασικά απέρριψε με πάταγο όλους τους αυτοδιορισμενους θεματοφύλακες και ιδιοκτήτες του, της ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και της ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗΣ!!».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει