Κρατά χαμηλούς τόνους ο Σουτζής

ΚΑΛΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ικανοποιημένος ο Σουτζής

Πολύ καλό κρίνεται το ξεκίνημα του Αλμυρού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά ο Μανόλης Σουτζής που γνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν δεν αφήνει την ομάδα του να παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό. Με μια νίκη εντός σε κρητικό ντέρμπι και μια ισοπαλία εκτός σε μια έδρα όπως η Ριζούπολη ο Αλμυρός έχει μπει με τις καλύτερες προοπτικές στο πρωτάθλημα ωστόσο ο προπονητής του όπως έκανε μετά το παιχνίδι με τον Ερμή επιχειρεί να κρατήσει τις ισορροπίες και να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του στους τομείς που υστερεί.

Η πρώτη νίκη ικανοποίησε τον Ηρακλειώτη τεχνικό, ωστόσο φρόντισε από την πρώτη στιγμή μετά το παιχνίδι να προσγειώσει τους πάντες και να εστιάσει στα λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσει η ομάδα του στην συνέχεια. Ο Μανόλης Σουτζής στάθηκε κυρίως στην αντίδραση των παικτών του όταν η ομάδα σκοράρει. Μέχρι τώρα και στα δυο παιχνίδια ο Αλμυρός προηγήθηκε στο σκορ αλλά στην συνέχεια αντί να ωφεληθεί ψυχολογικά αγχώθηκε χωρίς λόγο και έδωσε δικαιώματα στους αντιπάλους. Στην Ριζούπολη τελικά ισοφαρίστηκε, στο ντέρμπι με τον Ερμή Ζωνιανών τα κατάφερε αλλά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον τεχνικό της ομάδας του Γαζίου και είναι κάτι που θα συζητήσει με τους παίκτες του. Κατά τα άλλα είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν και θέλει να υπάρξει και συνέχεια.

Το βάρος από σήμερα θα πέσει στον επόμενο αγώνα του Αλμυρού με τον Ελλοπιακό εκτός έδρας στον οποίο θα πάει με στόχο να διατηρήσει το αήττητο και να διεκδικήσει τη νίκη. Στο ματς αυτό επιστρέφει ο Κοντογιάννης που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής από την αποβολή του στην πρεμιέρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει