επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη σε όλους! Πάμε για… να φάμε τον Σεπτέμβριο σιγά σιγά! Με δυσκολίες, αλλά νέο πρόεδρο, τον Στέφανο Κασσελάκη!

ΤΙΠΟΤΑ βέβαια δεν είναι εύκολο. Αλλά τώρα έχει σημασία να πανηγυρίσουν. «Όλοι στην Κουμουνδούρου» που είπε και ο Πολάκης. Πόσο θα μείνουν…φίλοι άραγε;

ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ευχήθηκε ο Τσίπρας στον Κασσελάκη και όλοι αναρωτήθηκαν εάν το κατάλαβε. «Του ευχηθήκατε σιδεροκέφαλος. Το κατάλαβε;» τον ρώτησε δημοσιογράφος.

ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Αλέξης: «Η πολιτική είναι events my dear, όπως έλεγε ο Τσόρτσιλ. Δεν θα σας αφήσουμε να πλήξετε. Όχι εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε χαριτολογώντας ο πρώην επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΣΑΝ ΝΑ καβάλησε ήδη το καλάμι. Νεύρα, μαγκιά και εννοείται επιτέθηκε λεκτικά σε δημοσιογράφο Στέφανος. Γιατί μεγάλε;

ΕΧΟΥΝ πια βγει τα μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ και τίποτα δεν δείχνει ότι θα ξαναμπουν μέσα. Πραγματικά λέτε να μείνουν έτσι όλοι αυτοί;

ΠΑΝΤΩΣ μαζί με τον Στέφανο έρχεται και ο… Elias! Σε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων αναβαθμίστηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ και η κακοκαιρία που έρχεται να πλήξει τη χώρα.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ μόνο να μην συμβεί το χειρότερο, ειδικά στην Θεσσαλία. Αλλά και στην Κρήτη γιατί βλέπω ένα βαρύ που δίνει πάνω από το νησί η ΕΜΥ.

ΒΡΕ την παίκτρια. Αποδεκτή έκανε η Τζόρτζια Μελόνι κακοκαιρία την πρόταση συνεργασίας του Εμανουέλ Μακρόν για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Σε επίσημη, γραπτή ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες, η Ιταλίδα πρωθυπουργός αναφερόμενη στο καυτό μεταναστευτικό ζήτημα και στην πρόταση συνεργασίας του Γάλλου προέδρου για την αντιμετώπισή του είπε τα εξής:

«Αποδέχομαι με μεγάλο ενδιαφέρον την πρόταση συνεργασίας του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, που αφορά την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης. Είναι σαφές ότι η Ιταλία, η Γαλλία και η ΕΕ πρέπει να δράσουν μαζί για να στηρίξουν τις χώρες προέλευσης των μεταναστών και για να βοηθήσουν τις χώρες διέλευσης να εξαρθρώσουν τα εγκληματικά δίκτυα των διακινητών ανθρώπων. Πρόκειται για τον δρόμο που η ιταλική κυβέρνηση ήδη ακολουθεί και στον οποίο θέλει να συνεχίσει να πορεύεται, μαζί με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τους ευρωπαίους συμμάχους της».

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει