6 συναυλίες μέσα σε μόλις 3ημέρες

ΜΕ ΤΟ 5ο HERAKLION JAZZ FESTIVAL ΞΕΚΙΝΑ Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΣΚΗ

Με έξι συναυλίες σε τρεις ημέρες, το 5ο  Heraklion Jazz Festival, το φεστιβάλ που έγινε θεσμός, ανοίγει για μια ακόμη χρονιά την καλλιτεχνική περίοδο, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 28, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στο αίθριο του ΠΣΚΗ.

Το τριήμερο αρχίζει στις 28/9 με την εμφάνιση της ραγδαία ανερχόμενης σαξοφωνίστριας Μελίνας Παξινού και του κουαρτέτου της, αλλά και το special αφιέρωμα στον μεγάλο Αμερικανό πιανίστα της τζαζ Horace Silver από το σεξτέτο του Πάνου Τζινιόλη. Συνεχίζεται στις 29/9 με το σχήμα του κιθαρίστα Θωμά Μητρούση και κουαρτέτο του Billy Prim, η επί το ελληνικότερον, Βασίλη Πριμηκύρη. Αμφότερα τα γκρουπ θα παρουσιάσουν τις καινούργιες τους δισκογραφικές δουλειές που κινούνται σε modern jazz αλλά και πιο “ευρωπαϊκό” ήχο. Η αυλαία του Jazz in Progress κλείνει στις 30/9 με το γκρουπ του σαξοφωνίστα Σωκράτη Βότσκου που μας έρχεται από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και με το σαγηνευτικό Spiral Trio. Δυο σχήματα που έχουν ανοίξει τα φτερά τους στο εξωτερικό, μετρώντας πολλές εμφανίσεις σε σημαντικά διεθνή φεστιβάλ ανά την Ευρώπη, κάνοντας το όνομα της ελληνικής τζαζ σκηνής γνωστό πέρα από τα “στενά” όρια της χώρας μας.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χρυσάννα Καρέλλη. Διαβάστε περισσότερα, εδώ:

https://www.cccc.gr/gr/events

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 12 ευρώ (γενική είσοδος) και 10 ευρώ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) συνεχίζεται και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:

  • Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 – 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 14:00 & 17:30 – 21:00, τηλ. 2813409247)
  • Την ticketservices.gr, από εδώ: https://www.ticketservices.gr/el/cccc/
  • Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, πριν την έναρξη της εκδήλωσης
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ 3-ΕΡΤ Ηράκλειο -ΕΡΤ Χανιά-Όμιλος CRETA – Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ.

Παρέχεται η δυνατότητα χρήσης του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης του ΠΣΚΗ κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και μόνο, με την επίδειξη του εισιτηρίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει