Περιοδείες Καραμαλάκη στο κέντρο και τα Καμίνια

Δυναμικά συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης μαζί με τα μέλη της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», που περπάτησαν επί των οδών Ιδομενέως και 25ης Αυγούστου. Χαιρέτησαν επιχειρηματίες, εργαζόμενους, κατοίκους αλλά και διερχόμενους και απηύθυναν κάλεσμα σε όλους να στηρίξουν τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας», που έχει σκοπό να δώσει άλλη πνοή και προοπτική στο Ηράκλειο.

Στην οδό Ιδομενέως τόσο ο Μιχάλης Καραμαλάκης όσο και οι υποψήφιοι του συνδυασμού διαπίστωσαν προβλήματα που έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων με την καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, την ηχορρύπανση, τα παλιά κτήρια αλλά και τους κινδύνους που κρύβουν τα πεζοδρόμια στην περιοχή.

Την ίδια στιγμή, περπατώντας στην 25ης Αυγούστου, ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης που ενώνει το Ενετικό Λιμάνι με την πλατεία των Λιονταριών, ο Μιχάλης Καραμαλάκης άκουσε πολλά παράπονα δημοτών για τους φθαρμένους κυβόλιθους του πλακόστρωτου, οι οποίοι ελλοχεύουν κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού. Ακόμη οι καταστηματάρχες της περιοχής, ζήτησαν από τον Υποψήφιο Δήμαρχο να ασχοληθεί σοβαρά με τον έλεγχο των παλιών κτιρίων για τα οποία τίθεται θέμα στατικής επάρκειας.

Μετά την περιοδεία ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Σε συνέχεια της καθημερινής επαφής και επικοινωνίας με τους πολίτες, περπατήσαμε τις Οδούς Ιδομενέως και 25ης Αυγούστου στο κέντρο του Ηρακλείου. Στην Ιδομενέως, διαπιστώσαμε πως έχει χαθεί η παλιά της αίγλη και η ομορφιά της. Μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα για την αναβάθμιση της περιοχής. Αρκεί οι δημότες να μας εμπιστευθούν. Ακόμη, έγινα δέκτης πολλών παραπόνων για την κακή κατάσταση του πλακόστρωτου πεζόδρομου της 25ης Αυγούστου, ένα κεντρικότατο σημείο που ενώνει το παραλιακό μέτωπο με το κέντρο της πόλης. Πρόκειται για μια ιστορική οδό που εκτός από τους Δημότες περπατούν και χιλιάδες ξένοι επισκέπτες.

Όπως μου μετέφεραν όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή παρά το γεγονός ότι τα κακώς κείμενα έχουν αναφερθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες, οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης δεν έχουν γίνει».

Στα Καμίνια

Ο κ.Μιχάλης Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», επισκέφθηκε και τα Καμίνια συνεχίζοντας  ακάθεκτος τις επισκέψεις και τις συναντήσεις με τους δημότες, όπου  άκουσε πολύ προσεκτικά κατοίκους και καταστηματάρχες που του ανέλυσαν διεξοδικά τα χρόνια προβλήματα της συνοικίας τους μεταξύ άλλων, την καθαριότητα, την έλλειψη πρασίνου, παιδικών χαρών και πάρκων. Κατά την περιοδεία στις γειτονιές των Καμινίων, ο Μιχάλης Καραμαλάκης βρέθηκε και στην πλατεία της περιοχής, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους θαμώνες των καφενείων που τον καλωσόρισαν και παράλληλα του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στις εκλογές.

Μετά το πέρας της περιοδείας στην συνοικία των Καμινίων ο Μιχάλης Καραμαλάκης ανέφερε:

«Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με μόνιμους κατοίκους αλλά και επιχειρηματίες των Καμινίων που μου εξέφρασαν τα παράπονά τους για την παραμέληση της περιοχής. Τους υπόσχομαι προσωπικά, πως εφόσον μας δώσουν την ευκαιρία, η περιοχή θα αλλάξει όψη άμεσα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει