Μια αλλιώτικη έκθεση

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ

Μια έκθεση φωτογραφίας  αλλιώτικη από τις άλλες, σε συνεργασία με τους Backpack Brothers, θα  ξεκινήσει  από σήμερα Δευτέρα 25 στο Πολύκεντρο  (Ανδρόγεω 4) με  τίτλο «Οι Στιγμές μας». Η έκθεση μιλά  για  χώρες μακρινές, με διαφορετικές κουλτούρες και φυσιογνωμίες μα τόσο ίδιες όταν κοιτάς μέσα στα μάτια των ανθρώπων.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει πίνακες από την Τανζανία, την Ουγκάντα, την Κένυα και το Νεπάλ και θα αναδεικνύει τον τρόπο ζωής των ανθρώπων εκεί καθώς και την απλότητα που τους χαρακτηρίζει.

Την έκθεση οργανλωνει η  εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι., σε συνεργασία με την   Περιφέρεια Κρήτης, τον  Δήμο  Ηρακλείου  και την  ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.

«Ελάτε  -επισημαίνεται -να ανακαλύψουμε αυτόν τον κόσμο μέσα από το φακό των εθελοντών. Θα μιλήσουμε για το έργο μας στις χώρες αυτές, θα αναπολήσουμε στιγμές μέσα από την παρουσίαση ντοκιμαντέρ, θα ενημερωθείτε για την εθελοντική μας δράση που μεταξύ μας, μόνο αυτό μας έχει απομείνει.  Έλα να γνωρίσεις την χαρά να προσφέρεις ανιδιοτελώς και πίστεψέ με δεν θα χάσεις.

– Υποστηρίξτε και ενισχύστε το έργο μας, κάνοντας μια δωρεά με την επιλογή των πινάκων που θα κάνετε δικούς σας σε διάφορα μεγέθη ακόμα και card pοstal. Επίσης θα δείτε όμορφα χειροποίητα αντικείμενα σε ειδικά διαμορφωμένο πάγκο που θα έχουμε.

Κάθε σας δωρεά θα ενισχύει το έργο μας, για να καλύψουμε τις ανάγκες σε σχολικά είδη, αλλά και να βάλουμε μπροστά να ανακαινίσουμε το δέκατο τρίτο (13) παιδικό δωμάτιο».

Υποστηρίξτε το έργο μας ενισχύοντας το, κάνοντας μια δωρεά με την επιλογή των πινάκων που θα κάνετε δικούς σας. Πολλά ακόμα όμορφα χειροποίητα πραγματάκια για την ενίσχυση της εθελοντικής ομάδας Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.  θα βρίσκονται στον πάγκο.

*Όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν και θέλουν να υποστηρίξουν την προσπάθεια μας και να πάρουν κάποιο πίνακα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στη σελίδα μας.

Σας περιμένουμε όλους εκεί να γεμίσουν λίγο φως και αλληλεγγύη οι ζωές μας» τονίζουν οι οργανωτές.

Παράλληλα με την έκθεση θα διεξαχθούν  στις 9 το βράδυ οι συναυλίες:

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου με την Βαγγελιώ Φασουλάκη

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου με τον Μάνο Παπαδάκη

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου.

Είσοδος ελεύθερη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει