επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Να έχουμε ένα καλό φθινόπωρο, αφού μπαίνουμε και επισήμως στην εποχή που φθίνουν τα φρούτα όπως κυριολεκτικά αναφέρεται.

ΒΕΒΑΙΩΣ έχουμε άλλα… φρούτα, αλλά, εντάξει, αυτά τα έχουμε συνηθίσει. Κυρίως στην πολιτική και τη δημοσιογραφία.

ΤΗΡΕΙ κανονικά τα προσχήματα και τους τύπους o Στέφανος Κασσελάκης. Έκανε και νέο σχόλιο και αναφέρει ότι «η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για ένα ψεύτικο sms που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για αήθεις διαστρεβλώσεις. Έστειλε εξώδικο. Την πιστεύω απόλυτα».

ΠΑΝΤΩΣ τώρα δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο σχετικά με τη ζωή του. Τον ψάχνουν από παντού. Στην Αμερική, την Ελλάδα, τα πανεπιστήμια, στις πλατφόρμες. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε γκρίζες ζώνες. Πολλά σκοτεινά σημεία.

Ε ΝΑΙ! Απολαυστικός Κωνσταντινέας για Κασσελάκη: “Όταν έρχεται ένας άνθρωπος και σε 1 μήνα παίρνει αυτό το ποσοστό, δεν τους ζητάς πρόγραμμα. Του ζητάς αυτόγραφο και να κυβερνήσει τη χώρα”.

ΑΠΟ ΟΛΑ κρατώ πάντως το σχόλιο του Ιγνατίου: «Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία του κόμματος, μιλούν-μιλούν αλλά αποφεύγουν κάθε κουβέντα για τα εθνικά θέματα. Να πουν, πριν την Κυριακή, καθαρά και ξάστερα, τις θέσεις τους για το Αιγαίο, την Κύπρο, τις απειλές στον Έβρο και μέσω του μεταναστευτικού, τον ανθελληνισμό του Έντι Ράμα. Αποφεύγουν τα εθνικά θέματα όπως ο διάολος το λιβάνι. Γιατί; Διότι προφανώς δεν έχουν ιδέα για τις απειλές εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου ή δεν τους ενδιαφέρουν. Κατά τα άλλα, αυτοί οι δύο θέλουν να γίνουν και πρωθυπουργοί; Όταν έχουν θέση και για την παραμικρή πολιτική βλακεία, αλλά όχι για τα εθνικά θέματα;».

ΑΛΗΘΕΙΑ, ξέρουν τίποτα για τα εθνικά θέματα; Ή περιμένουν να τους πουν και να ενημερωθούν;

ΕΙΔΑ τις φορολογικές δηλώσεις που κατατέθηκαν. Όλα τα στοιχεία. Οι οδοντίατροι της χώρας δήλωσαν (το ’19) μέσο ετήσιο καθαρό εισόδημα 6.311 €. Οι ταξιτζήδες 2.774 ευρώ – λιγότερα από 250 ευρώ τον μήνα! Οι ιδιοκτήτες μπαρ 4.168 ευρώ – κι αυτό όσοι δήλωσαν κέρδη, γιατί τα 2/3 εξ αυτών μπαίνουν μέσα κατά δήλωσή τους…

ΚΑΙ ΜΕΤΑ λέμε τι πάει στραβά σε αυτή τη χώρα. Αστεία πράγματα. Από όλες τις απόψεις.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει