Βαθαίνει το ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ

ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ / Εντάσεις, προκλήσεις και προσεχώς αποχωρήσεις

Λίγες μέρες πριν το δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, η κόντρα που μαίνεται μεταξύ Έφης Αχτσιόγλου και Παύλου Πολάκη φαίνεται πως είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με την κόντρα Αχτσιόγλου και Κασσελάκη, ο οποίος και θα διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος.

Ο Παύλος Πολάκης αποφάσισε αυτή τη φορά να αντιδράσει μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης Χ (πρώην Twitter) στην Έφη Αχτσιόγλου, η οποία κι άφησε σαφείς αιχμές κατά του βουλευτή, λέγοντας πως εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις τις οποίες ο Κασσελάκης δεν καταδικάζει.

Ο Παύλος Πολάκης απηύθυνε κάλεσμα προς τους υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη να σπεύσουν στις κάλπες της Κυριακής, ενώ έστειλε μήνυμα να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός. Στο ίδιο πλαίσιο, τόνισε ότι η νίκη του κ. Κασσελάκη πρέπει να είναι μεγάλη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανάρτησή του στο Facebook στην οποία απευθυνόμενος στην Εφη Αχτσιόγλου και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του τονίζει ««Δεν τσιμπάω!!! ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΣ! Όλοι την Κυριακή στις κάλπες για μια μεγάλη και καθαρή ΝΙΚΗ του Στέφανου Κασσελάκη! Για τη νέα σύγχρονη Αριστερά -για την Πατριωτική Προοδευτική δημοκρατική παράταξη -για εμάς, για τα παιδιά μας για την Ελλάδα.  Υ.Γ. Οι φωτο από Σίκινο που αναβλύζει Αιγαίο, αμπέλι και Ελλάδα…..Γιατί όποιος βουτάει εκεί ,με τέτοια παρέα ,δεν τον πιάνουν οι λάσπες …»

«ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!

Κανείς εφησυχασμός. Η νίκη για πολλούς λόγους ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!» έγραψε στο X.

Υπενθυμίζεται ότι η ανάρτηση του κ. Πολάκη έρχεται ως απάντηση στις αιχμές που άφησε η Έφη Αχτσιόγλου κατά του ιδίου και του Στέφανου Κασσελάκη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό στο «Κόκκινο».

«Ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις απέναντι σε εμένα, στους προηγούμενους υποψηφίους και σε σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Το ερώτημα της ενότητας δεν βαραίνει την από εδώ πλευρά, αλλά την από εκεί πλευρά. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να μη λέει ότι καταδικάζει αυτού του είδους τις επιθέσεις. Δεν μπορεί ο κ. Πολάκης να καθυβρίζει όποιον μιλάει ελληνικά και να μην τον αποδοκιμάζει», είπε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή, κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη για έλλειψη πολιτικού σχεδίου, σημειώνοντας πως πορεύεται μόνο με συνθήματα και δεν μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Δεν έχει γίνει ξεκάθαρη η πολιτική πρόταση του συνυποψηφίου μου, γι’ αυτό ζήτησα ντιμπέιτ. Υπάρχει ένα ερωτηματικό ως προς το πολιτικό του σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη. Είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσει το περιεχόμενό του.

Περιορίστηκε σε κάποια συνθήματα, όμως δεν μπορούμε να μένουμε στα συνθήματα. Όταν λέμε θα τα αλλάξουμε όλα, πρέπει να λέμε και ποια. Απαιτείται γνωστοποίηση και ενημέρωση των θέσεων» τόνισε η κυρία Αχτσιόγλου.

«Εγώ μπορώ να κερδίσω τον Μητσοτάκη γιατί έχουμε πολίτικο σχέδιο που μπορεί να διαμορφώσει πλειοψηφική δυναμική στην κοινωνία. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη γιατί δεν έχει πολιτικό σχέδιο. Χρειάζεται μια στοιχειώδης πολιτική εμπειρία. Με συνθήματα δεν κερδίζεται ο Μητσοτάκης» πρόσθεσε και κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να μην αρκεστούν στις διαβεβαιώσεις του συνυποψηφίου της «αφήστε το πάνω μου, το έχω», γιατί όπως είπε «η Αριστερά δεν ήταν ποτέ με τέτοιου είδους αναθέσεις».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει