Προκλητικός ο Λιάγκας

Προκλητικός ο Γιώργος Λιάγκας, όχι μόνο δεν σιώπησε, αλλά  έδωσε απάντηση μέσα από την εκπομπή του στον Στέφανο Κασσελάκη για τη συνέντευξη με την υποτιθέμενη γιαγιά του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του πως στην εκπομπή «Το Πρωινό» προβλήθηκε την Τρίτη ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο η «γιαγιά» του δήλωσε πως η ίδια ψηφίζει Νέα Δημοκρατία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του «άδειασε» την εκπομπή αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τη συγκεκριμένη κυρία δεν την έχει δει ποτέ του. Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά απο αυτό, δήλωσε τα εξής:

«Είμαι ένας άνθρωπος που έχω κάνει λάθη, αλλά τα έχω παραδεχτεί. Έχω πληρώσει τα λάθη μου και σε χρήμα και σε επαγγελματικό παρκάρισμα. Έχω διδαχτεί από τα λάθη μου, έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη και έχω προχωρήσει.

Όταν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη και προχωράω, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση άλλος έχει κάνει το λάθος και άλλος θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, όχι εγώ. Εγώ να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά, λάθος συμβούλους έχει, δεν το πάει καλά το πράγμα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει