Πίστη για καλό ξεκίνημα στον Γιούχτα

ΕΓΙΝΕ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ο καθιερωμένος αγιασμός εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, πραγματοποιήθηκε πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης του Γιούχτα.

Παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Πέτρου Ασμαργιαννάκη , της Διοικούσας Επιτροπής με επικεφαλής τον πρόεδρο Στράτο Κοτζαμάνη, του αθλητικού και ιατρικού τιμ και των παικτών φυσικά, η σεμνή τελετή ήρθε να ευλογήσει το έργο της ομάδας στην απαιτητική σεζόν που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Η διοίκηση, απευθυνόμενη στους παίκτες και την ομάδα των συνεργατών που την πλαισιώνουν, ευχήθηκε καλή επιτυχία, υγεία σε όλους και ασφαλή παιχνίδια ενώ παράλληλα τονίστηκε πόσο σημαντική είναι η πρώτη αναμέτρηση με τον Διαγόρα που χαρακτηρίστηκε ως η απαρχή της ιστορικής και δυναμικής εμφάνισης του Γιούχτα στα επαγγελματικά σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ζητήθηκε δε και από τους φιλάθλους της ομάδας, να δώσουν δυναμικό παρών στην Ιεράπετρα την Κυριακή ώστε το Βουζουνεράκειο να θυμίζει Αρχάνες.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής του αγιασμού, η ομάδα ακολούθησε το προπονητικό της πρόγραμμα, σε κλίμα αισιοδοξίας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει