«Οι Ηρακλειώτες έδειξαν την ευαισθησία τους»

Η ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ»

H EΠΣ Καρδίτσας ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της την ΕΠΣΗ για την άμεση ανταπόκρισή της στο κάλεσμα για βοήθεια μέσω της «Αποστολής Αγάπης» που θα ενισχύσει τους πλημμυροπαθείς του Νομού.

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά την ΕΠΣΗ, τον Πρόεδρο της Νίκο Τζώρτζογλου, τον αναπληρωτή πρόεδρο  Πλούταρχο Κουτεντάκη, την πρόεδρο Γυναικείου Ποδοσφαίρου Εμμανουέλα Φινοκαλιώτη, τον Αντιπεριφερεάρχη Κρήτης Νίκο Συριγωνάκη καθώς και τα σωματεία-μέλη της ΕΠΣΗ και τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμά μας και την αποστολή αγαθών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς του Νομού μας.

Μία νταλίκα αγάπης γεμάτη με εκατοντάδες εμφιαλωμένα νερά, τυποποιημένα τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής και ρουχισμό έφτασε χθες το απόγευμα και παραδόθηκε στους δοκιμαζόμενους πλημμυροπαθείς του Παλαμά Καρδίτσας.

Οι Ηρακλειώτες μας έδειξαν για ακόμη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο και την ευαισθησία που τους διακρίνει. Τους ευχαριστούμε θερμά. Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δε σταματούν ποτέ!», τονίζεται στην ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει