ΜΠΑΣΚΕΤ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΔΚΕ: Σε υψηλό επίπεδο οι Κρήτες διαιτητές

Σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο έδειξαν στο 41ο επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας μπάσκετ της ΟΔΚΕ, ότι βρίσκονται οι αξιολογημένοι διαιτητές μπάσκετ (φωτό) του νησιού μας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Οι αξιολογημένοι διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης συμμετείχαν στο επιμορφωτικό σεμινάριο της ΟΔΚΕ σε δύο γκρουπ στην Αθήνα αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο. Τα μέη μας που δικαιολογημένα για ιατρικούς λόγους δεν συμμετείχαν στο τεστ φυσικής κατάστασης, θα εξεταστούν τον προσεχή Νοέμβριο. Ευχόμαστε σε όλους τους διαιτητές του Συνδέσμου μας καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων”.

Στο μεταξύ τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης (στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο) ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της έναρξης της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση των διαιτητών που αφορά τα πρωταθλήματα και τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της Ενωσης, αλλά και ενημέρωση για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του Συνδέσμου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει