Μ. Μποκέας: Επτά πυλώνες για το Μαλεβίζι του 2030

-Αύριο η προεκλογική συγκέντρωσή του

Την κεντρική προεκλογική ομιλία του πραγματοποιεί αύριο Παρασκευή ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας στις 7:30 το απόγευμα στην πλατεία Μιχάλη Κατσαμάνη στο Γάζι όπου θα παρουσιάσει το έργο, την ομάδα και το σχεδιασμός της παράταξης «Το Μαλεβίζι μπορεί».

Στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα θα γίνει απολογισμός των πεπραγμένων της προηγούμενης τετραετίας, με αναφορά στις εμβληματικές παρεμβάσεις και στο όραμα της δημοτικής αρχής για το μέλλον, με ορίζοντα το Μαλεβίζι του 2030+.

Ενώπιον των πολιτών του Μαλεβιζίου θα βρεθούν και οι υποψήφιοι του συνδυασμού.

Παρουσίαση του έργου

Το έργο και ο σχεδιασμός του συνδυασμού “Το Μαλεβίζι μπορεί!” του Δημάρχου Μαλεβιζίου και εκ νέου υποψηφίου Μενέλαου Μποκέα ξεδιπλώνεται στις σελίδες του προεκλογικού εντύπου, που έχουν στα χέρια τους οι δημότες αυτές τις ημέρες. https://issuu.com/tomalevizimporei/docs/the_final_mones_sel

Η παράταξη της δημοτικής αρχής ανατρέχει στην πορεία της τελευταίας τετραετίας: επικοινωνεί την τοποθέτηση των στέρεων βάσεων, αλλά και τον σχεδιασμό της προκειμένου να γίνει το αναπτυξιακό άλμα προς το μέλλον.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου, «επτά πυλώνες, με ορίζοντα το 2030+, καθιστούν το Μαλεβίζι ισχυρό, ανταγωνιστικό, πράσινο και παραγωγικό. Από το 2019, παρά τις διαδοχικές κρίσεις και τις αντιξοότητες, το Μαλεβίζι όχι απλά άντεξε, αλλά εξελίχθηκε και βρίσκεται πια στο επίκεντρο των αναπτυξιακών προοπτικών που διανοίγονται στην Κρήτη.

Στις πρώτες σελίδες του προγράμματος της παράταξης “Το Μαλεβίζι μπορεί” δεσπόζει το έργο στην Ελευθερίου Βενιζέλου: Το Γάζι, έδρα και “καθρέπτης” του Δήμου, σταματά να είναι πέρασμα: γίνεται προορισμός, μία πόλη σύγχρονη και προσβάσιμη για όλους.

Δυναμικές και εμβληματικές παρεμβάσεις, όπως το έργο ολοκληρωτικής ανάπλασης της Ελευθερίου Βενιζέλου που ξεκινά, η αλλαγή του παραλιακού μετώπου, η αναμόρφωση των συνοικιών και των οικισμών δίνουν νέα δυναμική.

Ιστορικής σημασίας είναι και η κυβερνητική δέσμευση για κλείσιμο του εργοστασίου της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα.

Για πρώτη φορά επετεύχθη συμφωνία ανταποδοτικών οφελών, με το ποσό – ρεκόρ των 46 εκατομμυρίων ευρώ από τον ΑΔΜΗΕ.

Καθιστώντας το Μαλεβίζι ρυθμιστή και πρωταγωνιστή των εξελίξεων, η δημοτική αρχή του Μενέλου Μποκέα πέτυχε την εξαίρεση της χερσαίας ζώνης των Λινοπεραμάτων από το πακέτο πώλησης του ΟΛΗ. Ο Δήμος άλλαξε επίπεδο: Έγινε πράξη η αξιοποίηση του Αλμυρού, με τη σύνδεση της πηγής απευθείας με τα δίκτυα ύδρευσης!

Εξασφαλίζονται οι απαραίτητες ποσότητες νερού για τους δημότες και τους επισκέπτες. Η εξοικονόμηση πόρων γίνεται με όρους κοινωνικής πολιτικής και πράσινης ανάπτυξης. Σε πρώτο πλάνο έρχεται η κυκλική οικονομία και η αναβάθμιση του στόλου καθαριότητας, καθώς και η δημιουργία σύγχρονων χώρων άθλησης. Το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο αυξάνει την ανθεκτικότητα του Μαλεβιζίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει