Τι στηρίζει ο Αλέξης

Δεν θέλει να αναμιχθεί, όπως όλα δείχνουν στη μάχη διαδοχής του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην πρόεδρος και πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Το μήνυμα ουδετερότητας βέβαια στέλνεται μέσω του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα κι επί χρόνια συνεργάτη του, Θανάση Καρτερού, το οποίο και δημοσιεύεται στην avgi.gr .

Στο άρθρο του ο Θανάσης Καρτερός διαψεύδει τα όσα διακινούνται περί κακόβουλων sms παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα και υπενθυμίζει τη στάση που τηρεί ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Πανούργα στήριξη του Τσίπρα στον Κασσελάκη, αφού είχε προηγηθεί λιγότερο πανούργα αλλά περισσότερο εμφανής στήριξη της Έφης. Ψέματα, προβοκάτσιες, αποκαλύψεις της γαστέρας για κακούργα SMS, που δεν τα αντιλήφθηκε ούτε ο παραλήπτης, ούτε κανένας άλλος, παρά όταν μας φώτισαν οι αρουραίοι του διαδικτύου» αναφέρει μεταξύ άλλων στο άρθρο του ο Θανάσης Καρτερός και προσθέτει:

«Και πάντα η καταραμένη επωδός, που έχει καταλήξει σε τραγωδίες για την Αριστερά, όταν διαπότιζε τις εσωκομματικές αναμετρήσεις. Οι κατηγορίες ότι αυτός, αυτή, αυτοί, εκείνοι, θα διαλύσουν το κόμμα. Οι εκκλήσεις για προστασία των ιερών και οσίων. Οι άλλες εκκλήσεις για τιμωρία εκείνων που διέπραξαν απόπειρες πατροκτονίας, αδελφοκτονίας, πολιτικής δολοφονίας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει