Δεν θα γίνει ντιμπέιτ

Δεν φαίνεται να προχωρά η προοπτική debate μεταξύ Έφης Αχτσιόγλου και Στέφανου Κασσελάκη, παρά την πρόταση της υποψήφιας προέδρου να διεξαχθεί τηλεμαχία μεταξύ των δύο.

Μιλώντας στον ANT1 η Έφη Αχτσιόγλου ανέφερε τα εξής:  «Ζήτησα να γίνει debate από τους γραμματείς του κόμματος. Είμαι απολύτως ανοιχτή στο χρονοδιάγραμμα. Οι γραμματείς του κόμματος θα μεταφέρουν το αίτημα στον κ. Κασσελάκη».

Στην πρόταση της Έφης Αχτσιόγλου να διεξαχθεί debate μεταξύ εκείνης και του ιδίου απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης, καλώντας την σε κοινή περιοδεία, και τονίζοντας πως «είμαστε σύντροφοι και όχι αντίπαλοι».

«Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης για να προσθέσει:

«Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το «μαζί» που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.

Στην απάντηση Κασσελάκη, ανταπάντησε η Έφη Αχτσιόγλου, λέγοντας τα εξής:

«Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης», σημειώνει η Έφη Αχτσιόγλου σε ανάρτησή της στο Facebook και προσθέτει:

«Από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη μας που θέλουν να μάθουν τις θέσεις μας. Όπως εύστοχα είχε πει ο Νίκος Παππάς: Θα ήταν τεράστιο λάθος να μη μιλήσουμε, με συντροφικότητα, μπροστά στους δημοκρατικούς πολίτες. Απαραίτητο το debate ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει