Μιχ. Καραμαλάκης : Δεν έχω ανάγκη από τίτλους

Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση σε όγκο, παλμό και ενθουσιασμό που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίου Τίτου, ο Μιχάλης Καραμαλάκης παρουσίασε και επίσημα το πρόγραμμά του για την επόμενη ημέρα στο Δήμο Ηρακλείου καθώς και τους υποψηφίους που απαρτίζουν το σύνολο του ψηφοδελτίου του. Ο κ. Καραμαλάκης ανέβασε κατακόρυφα τους πολιτικούς τόνους της προεκλογικής αντιπαράθεσης, ρίχνοντας το γάντι στους πολιτικούς του αντιπάλους λέγοντας ότι «αποτελούν συνέχεια της υπάρχουσας δημοτικής Αρχής που έχει βυθίσει το Ηράκλειο σε χάος».

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμαλάκης, «στο δικό μας προσκλητήριο δήλωσαν «παρών» άνθρωποι που αφοσιώνονται στο κοινό καλό και όχι στο ατομικό συμφέρον. Άνθρωποι που δεν εμπλεκονται στην έως σήμερα κακοδιαχείριση του Δήμου Ηρακλείου, δεν υπερασπιζονται την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια. Και το λέω αυτό γιατί ο αντίπαλος μας συνδυασμός είναι η συνέχεια της υπάρχουσας δημοτικής Αρχής που έχει βυθίσει το Ηράκλειο σε χάος. Εμείς στο ψηφοδέλτιο μας δεν έχουμε την πλειοψηφία εκείνων που διαχειρίστηκαν τις τύχες της πόλης έως σήμερα».

Μιχ. Καραμαλάκης : Δεν έχω ανάγκη από τίτλουςΟ επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο η Πόλη μας» εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην οικογένεια του προσθέτοντας ότι ξεκίνησε από το μηδέν και κάθε βήμα του κερδήθηκε με κόπο, αξίες και θυσίες. Πρόσθεσε με νόημα ότι «δεν επιδιώξαμε συνενώσεις, προσμίξεις ετερόκλητων στοιχείων με σκοπό την εξουσία. Δεν επεδίωξα δακτυλίδι. Είμαι ο Μιχάλης Καραμαλάκης.» Ο ίδιος ανέβασε ακόμα περισσότερο τους τόνους τονίζοντας με νόημα ότι «προσωπικές ατζέντες και χατίρια δε χρεώνομαι ούτε πρόκειται να χρεωθώ».

«Δεν έχω ανάγκη από τίτλους. Το βιογραφικό μου είναι γνωστό. Η θητεία μου, από όποιο πόστο και αν πέρασα, αποτελεί παράσημο στο πέτο μου», τόνισε.

Μιχ. Καραμαλάκης : Δεν έχω ανάγκη από τίτλουςΟ επικεφαλής της δημοτικής παράταξης σχολίασε με νόημα ότι στις περιοδείες που πραγματοποιεί και στην επαφή που έχει με τον κόσμο, καλείται να εξηγήσει σε εκατοντάδες πολίτες γιατί ο Δήμος δεν πάει καλά. Την κατάσταση αυτή δεσμεύτηκε να αλλάξει εξηγώντας ότι αυτό αποτελεί προσωπική πρόκληση την οποία και δεν διαπραγματεύεται.

Στην έναρξη της ομιλίας του, ο κ. Καραμαλάκης εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων που χάθηκαν στη Λιβύη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει