επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη σε όλους. Χρόνια πολλά στον Στάθη και στην Ευσταθια που εορτάζουν.

ΜΕΤΑ τη Θεσσαλονίκη ο  Μητσοτάκης ήδη βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ενώ στη ΝΔ ξεκινούν να ασχολούνται με τις περιφερειακές εκλογές. Και αισιοδοξούν. Παρά τις φυσικές καταστροφές θεωρούν ότι η Θεσσαλία και η Ανατολική Μακεδονία-Θράκη θα παραμείνουν γαλάζιες (Αγοραστός και Μέτιος).

ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ τίποτα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή; Μπορεί να χάσει ο Κασσελάκης και να κερδίσει η Έφη; Να μην πάνε κάποιοι που ψήφισαν τον Στέφανο και να πάνε κάποιοι από τους 40,000 παλιούς που δεν πήγαν την πρώτη Κυριακή; Δύσκολο…

ΥΠΑΡΧΕΙ κλίμα να μην γίνουν εκλογές τη δεύτερη Κυριακή. Κάποιοι πιέζουν για να σωθεί η ενότητα. Αλλά δεν σώζεται έτσι η ενότητα. Η Έφη προφανώς θέλει σύγκρουση. Αλλά άργησε.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ότι στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου  μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσοι και όσες ψήφισαν στις 17 Σεπτεμβρίου  καθώς και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν στις 17 Σεπτεμβρίου. Παλαιά μέλη θεωρούνται όσα έχουν εγγραφεί στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2023. Για το εξωτερικό ισχύει ο κατάλογος όσων είχαν ήδη εγγραφεί για τις εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου. Νέα μέλη δεν εγγράφονται, ούτε μπορούν να ψηφίσουν στις 24 Σεπτεμβρίου. Καταλάβατε τώρα.

ΠΑΝΤΩΣ ήδη έχουμε τις πρώτες μεταστροφές. Η Ακρίτα είπε…Κασσελάκη ενώ έλεγε Έφη. Και ο Παππάς έκανε αυτό που περιμέναμε όλοι. Με τον Στέφανο.

ΥΠΑΡΧΕΙ σοβαρό στεγαστικό πρόβλημα στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη χώρα. Την ώρα που δεν βρίσκει κανένας σπίτι να ενοικιάσει, υπάρχουν πολλά μικρά άδεια γραφεία τα οποία αγοράστηκαν τις καλές εποχές και έκτοτε έμειναν άδεια.

ΣΤΗ Γαλλία πολλά κτήρια με παλιά γραφεία έγιναν κατοικίες και διοχετεύτηκαν στην αγορά ακινήτων με όρους κοινωνικής στεγαστικής πολιτικής. Θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα.

ΚΑΙ ΤΟ πιο σύντομο ανέκδοτο: Συνελήφθη στην Αμμουδάρα… 32χρονος Βρετανός τουρίστας για υπόθεση εκβίασης σε βάρος γνωστού επιχειρηματία της περιοχής! Ο Βρετανός εκβίασε τον Έλληνα! Τον… εκβίασε!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει