ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: Πιέζουν να μην υπάρξει δεύτερος γύρος

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο εσωκομματικό στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο την αναμέτρηση Αχτσιόλγου – Κασσελάκη, ενώ κάθε μέρα που περνάει εντείνονται οι πιέσεις για να μην υπάρξει δεύτερος γύρος την ερχόμενη Κυριακή.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ενώ η ανοικτή στήριξη Παππά στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη συνδέεται με την προεξόφληση του αποτελέσματος της Κυριακής.

Μετά το Νίκο Παππά, ανοικτή στήριξη στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη δήλωσαν μεταξύ άλλων η Έλενα Ακρίτα, που αρχικά είχε στηρίξει Αχτσιόγλου, ενώ το ίδιο ακριβώς έκανε και η Ραλλία Χρηστίδου. Η τελευταία, είχε άλλωστε βρεθεί στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη τη βραδιά του αποτελέσματος όπως και οι Δώρα Αυγέρη, Θεοδώρα Τζάκρη, Γιώργος Τσίπρας, Ευάγγελος Αποστολάκης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Πέτρος Παππάς και Χαρά Καφαντάρη.

Ολοένα και περισσότεροι πηγαίνουν στο στρατόπεδο Κασσελάκη
Ολοένα και περισσότεροι πηγαίνουν στο στρατόπεδο Κασσελάκη

Υπέρ της υποψηφιότητας Κασσελάκη έδειξε να τοποθετείται και ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Γιώργος Καραμέρος με την προτροπή του να μην υπάρξει δεύτερος γύρος διότι όπως είπε, το αποτέλεσμα είναι «ξεκάθαρο». Με δηλώσεις του περί του «φαινομένου» Κασσελάκη, έδειξε να μετακινείται προς την πλευρά του και ο βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, ο οποίος αρχικώς είχε τοποθετηθεί στο πλευρό του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη με δημόσια δήλωσή του ανακοίνωσε και ο πρώην υποψήφιος βουλευτής και πρώην υπουργός Βαγγέλης Αντώναρος.

Στο παρασκήνιο ακούγονται και άλλα ονόματα που ουσιαστικά μετακινούνται προς το στρατόπεδο του «νικητή» αλλά ζυγίζουν το αν και σε ποιο τάιμινγκ θα εκδηλωθούν.

Από το περιβάλλον του Νίκου Παππά μετά τη συνάντηση τονίστηκε ότι δεν επιθυμεί και δεν ζήτησε την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ έκανε μια θετική αναφορά για τον Σωκράτη Φάμελλο, με πηγές να διευκρινίζουν ότι αυτό δεν συνιστά πρόταση.

Περαιτέρω, οι συνεργάτες του διευκρινίζουν ότι ο βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθήνας, δεν έκανε κανένα «παζάρι» επί προσωπικού, συμφωνήθηκε ωστόσο ότι εφόσον ο Στέφανος Κασσελάκης εκλεγεί πρόεδρος θα υπάρξει αξιοποίηση στελεχών από όλη την Ελλάδα που βρίσκονται κοντά στον Νίκο Παππά, όπως καταγράφεται και στην κοινή δήλωση που εξέδωσαν αμέσως μετά την συνάντησή τους.

Ανήθικες επιθέσεις σε βάρος της καταγγέλλει η Έφη Αχτσιόγλου
Ανήθικες επιθέσεις σε βάρος
της καταγγέλλει η Έφη Αχτσιόγλου

Στο μεταξύ, η Έφη Αχτσιόγλου με βίντεο της σε προσωπικό τόνο, αναφέρεται στον πόλεμο λάσπης και τις ανοίκειες επιθέσεις που ισχυρίζεται ότι δέχεται τον τελευταίο καιρό ενώ επιλέγει για πρώτη φορά να απαντήσει, όπως λέει, στις άθλιες συκοφαντίες.

Ταυτόχρονα, ζητά από τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος έχει «υποστεί κι αυτός ανοίκειες επιθέσεις στις οποίες από την πρώτη στιγμή δημόσια έχω τοποθετηθεί, να πάρει θέση για το αυτονόητο. Να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει