ΤΟΠΙΚΟ: Θρήνος στην ΑΕΚ για τον Γιώργο Τσίγκο

20

Α1Την απώλεια ενός εκ των πιο σημαντικών παραγόντων της τα τελευταία χρόνια, θρηνεί η οικογένεια της ΑΕ Κατσαμπά.

Ο Γιώργος Τσίγκος που διετέλεσε πρόεδρος επί σειρά ετών και υπηρέτησε και από άλλα πόστα τους «κιτρινόμαυρους», άφησε την τελευταία του πνοή μόλις στα 57 του χρόνια. «Στα δύσκολα βγήκε μπροστά και από τη θέση του προέδρου της ομάδας μας, κατάφερε να κρατήσει όρθιο το σωματείο σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Κ. Γιώργο καλό ταξίδι!

ΓΙΩΡΓΟς ΤΣΙΓΚΟΣΗ προσφορά σου στην ομάδα και το προάστιο, θα είναι οδηγός μας στο μέλλον», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και το ΔΣ της ΕΠΣΗ, όπως και πολλά τοπικά σωματεία. «Ο εκλιπών ήταν πάντα κοντά στην ΑΕΚ, στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία του Κατσαμπά, καθώς διετέλεσε ενεργό στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης, με ανεκτίμητη προσφορά σε όλες τις δράσεις που αναλάμβανε. Η ΕΠΣΗ πρόσφατα τον είχε τιμήσει για την προσφορά του στην ΑΕΚ και το ποδόσφαιρο. Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στην οικογένεια της Α.Ε. Κατσαμπά», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Ανθεστίωνα. Η διοίκηση μάλιστα της ομάδας του Θραψανού, τίμησε τους πρώην προέδρους Κοσμά Μελαδάκη, Νίκο Μαυραντωνάκη, Γιώργο Στρατάκη, Σταύρο Αγγελάκη

και τον αείμνηστο Μιχάλη Κωστάκη.

Α2Σημαντική μεταγραφή για το Αλογο Μαλεβιζίου που απέκτησε τον 28χρονο μεσοεπιθετικό Στέλιο Σκουλούδη από τον Μοχό.

Η Ομόνοια Καλλιθέας έκανε γνωστή την απόκτηση του Βασίλη Μπαντούνα που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Δαμάστα, Γόρτυνα, Μινωική και Πατούχα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει