ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: «Χρυσή» η Ξημεράκη του ΗΡΑ στο Βαλκανικό

Θρίαμβος για την αθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής του Ηράκλειο Ρυθμός Άθληση (ΗΡΑ) Μαρία Ξημεράκη (φωτο), η οποία επιλέχθηκε να στελεχώσει την ελληνική ομάδα στο 1° Βαλκανικό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Μαυροβούνιο, αφού όχι μόνο πέρασε στον τελικό χωρίς όργανο αλλά κατάφερε να ισοβαθμήσει στην 1η θέση μαζί με την Ρουμάνα ILIESCU Iris και την Σέρβα Rekic Melina με 19100 βαθμούς.

Στην τελική κατάταξη η Ξημεράκη  κατέλαβε την 1η θέση και κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο. Την αθλήτρια συνόδευσε η προπονήτρια του ΗΡΑ Φρόσω Λεωνίδου, ενώ την χορογραφία επιμελήθηκε η κριτής αγώνων Ρυθμικής Γυμναστικής Γωγώ Ανταλουδάκη.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας. Μέσα ελάχιστα χρόνια καταφέραμε όχι μόνο να έχουμε διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο αλλά να έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε πλέον σε διεθνείς διοργανώσεις, με την επιλογή αθλητριών μας στην Εθνική Ομάδα.

Να θυμίσω ότι πρόσφατα είχαμε την μεγάλη επιτυχία του ΗΡΑ με την επιλογή της Μαργαρίτας Καινουργιάκη στην Εθνική από την Τεχνική Επιτροπή Ρυθμικής Γυμναστικής της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ). Παράλληλα το ΗΡΑ πλέον αριθμεί 32 αθλήτριες προαγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων, ενώ η Ακαδημία ξεπερνάει τα 150 κορίτσια», δήλωσε ο πρόεδρος του ΗΡΑ, Γιώργος Κανάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει