Κανονικά η σέντρα το Σαββατοκύριακο

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ Η SL2 ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ Κανονικά η σέντρα το Σαββατοκύριακο

4

Το πρωτάθλημα της Super League 2 θα ξεκινήσει κανονικά το  προσεχές Σαββατοκύριακο (23-24/9), όπως αποφασίστηκε στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο ενώ η ολοκλήρωση του προβλέπεται για τις 22 Μαΐου. Πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΕΡΤ είναι η διοργανώτρια  για τη μετάδοση του πρωταθλήματος, κάτι, όμως, που δεν αναμένεται να συμβεί στην πρεμιέρα!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΕΡΤ, που δεν έδειχνε πρόθεση να πάρει φέτος ένα πρωτάθλημα, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας των ελληνικών και των διεθνών αρχών για το δίκτυο παράνομου στοιχηματισμού, ενώ δεν έχει πληρώσει ούτε την τελευταία δόση για τη σεζόν 2022-2023, αποφάσισε να αλλάξει τη στάση της -μετά προφανώς και από πιέσεις!

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι θα φιλοξενήσει στα κανάλια της και φέτος το πρωτάθλημα, αλλά με πολύ διαφορετικά δεδομένα. Αφενός με μειωμένα χρήματα και αφετέρου με μετάδοση πολύ λιγότερων αγώνων, από έναν έως δύο ανά αγωνιστική και ενός όταν έχει εμβόλιμη. Να σημειωθεί, πάντως, ότι δύσκολα θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο σαββατοκύριακο(23-24/9), εκτός αν έχουμε κάποια συγκλονιστική ανατροπή μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα!

Ωστόσο, στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, οι ομάδες αποφάσισαν και κατέληξαν σε μία από τρεις εταιρείες, που έδωσαν προσφορά για την κάλυψη όλων των αγώνων, που θα βιντεοσκοπούνται και θα ανεβαίνουν σε μία πλατφόρμα, που θα ελέγχει η διοργανώτρια, με δικαίωμα να ζητήσει να δει κάποιο παιχνίδι η ΕΠΟ ή η ΕΠΑΘΛΑ (Εθνική Αρχή Διαφάνειας). Αυτό, φυσικά, γίνεται, ώστε να ελέγχεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Σε αυτό συναίνεσαν, εκτός από τη Super League 2 και οι ΕΠΟ και ΕΠΑΘΛΑ.

  • Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η αναψηλάφηση της υπόθεσης του Μπόγκνταν Μάρα για τον Ηρακλή, ο οποίος οφείλει να καταβάλει κάτι παραπάνω από 200.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή. Σε περίπτωση που απορ-

ριφθεί, η ομάδας της Θεσσαλονίκης θα κληθεί να πληρώσει το εν λόγω ποσό στον πρώην παίκτη της ομάδας, σε διαφορετική περίπτωση θα υποβιβαστεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει