Ικανοποίηση για τη νίκη στον ΠΟΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

8

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα για τον ΠΟΑ με την νίκη στην Αθήνα κόντρα στην Αγία Παρασκευή και είναι φυσικό να υπάρχει ικανοποίηση.

Η ομάδα επανήλθε στην κατηγορία με δυναμικό τρόπο παίρνοντας το τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα και έδειξε ότι θα είναι δύσκολος αντίπαλος για όλες τις ομάδες.

Επιστρέφοντας στο Ηράκλειο η διοίκηση του ΠΟΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί  «θερμά τους ανθρώπους της Αγίας Παρασκευής, για την άψογη φιλοξενία προς την αποστολή της ομάδας μας, στο σημερινό μεταξύ μας παιχνίδι για την εναρκτήρια αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας κι επιφυλάσσεται να την ανταποδώσει στο παιχνίδι του Β’ γύρου στο Ατσαλένιο.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα με υγεία!».

Επιμόρφωση προπονητών

Ο προπονητής του Κεραυνού και βοηθός προπονητή στον ΠΟΑ  Άρης Μαυρογιαννάκης και ο προπονητής του Ερμή Ατσαλένιου Βασίλης Κασσαπάκης, παρακολούθησαν κι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους στο ΙΕΚ Alpha sport analysis. Έτσι, έχουν την δυνατότητα να κάνουν match analysis, data και scouting σε αγώνες και προπονήσεις ποδοσφαίρου

. Η διάρκεια του ήταν 150 ώρες, με έναρξη τον Σεπτέμβριο του 2022 και τελικές εξετάσεις τον Μάιο του 2023. Μέσα από όλη την διαδικασία απέκτησαν τον τίτλο σπουδών και είναι σε θέση να βοηθήσουν με ισχυρά εφόδια τα τμήματα του συλλόγου πάνω σε αυτό, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο και την κάμερα τεχνητής νοημοσύνης Pixellot, που αποτελεί μια επένδυση του ΠΟΑ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει