Εκτός Ηρακλείου στην πρεμιέρα ο Γιούχτας

ΨΑΧΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ

45

Σε αναζήτηση γηπέδου βρίσκεται ο Γιούχτας παραμονές της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ 2. Η ομάδα των Αρχανών ψάχνει  γήπεδο για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Διαγόρα μετά και το πρόβλημα που προέκυψε στο Παγκρήτιο και όλα δείχνουν ότι το παρθενικό ματς των «πρασίνων» θα γίνει εκτός Ηρακλείου.

Όπως είναι γνωστό ο Γιούχτας δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το «Μαρκομιχελάκειο» στις Αρχάνες διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις για την Σούπερ Λιγκ 2. Έτσι απευθύνθηκε στο Παγκρήτιο (το έχει δηλώσει ως 2η έδρα) για να αγωνιστεί το διάστημα που θα είναι κλειστό το δικό του γήπεδο.

γιουχτασ Όμως ούτε  το Παγκρήτιο  δύναται να φιλοξενήσει τον Γιούχτα λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε με το χόρτο. Πλέον οι άνθρωποι του Γιούχτα αναζητούν άλλο γήπεδο και το πιθανότερο είναι ότι θα αναγκαστούν να μετακομίσουν εκτός Ηρακλείου, αφού ούτε εδώ υπάρχει λύση που να τους εξυπηρετεί. ΟΦΗ, ΠΟΑ, Ηρόδοτος, Αλμυρός αγωνίζονται εντός ενώ δεν είναι όλα τα γήπεδα κατάλληλα για την Σούπερ Λιγκ 2.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν τρία γήπεδα που πληρούν τις προδιαγραφές και είναι των Χανίων, της Ιεράπετρας και του Ρεθύμνου. Εκτός απροόπτου ένα από αυτά θα φιλοξενήσει τον Γιούχτα που θα αναγκαστεί να παίξει αν και γηπεδούχος όχι απλά μακριά από την έδρα του αλλά και εκτός Ηρακλείου. Το πρόβλημα μάλιστα δεν αφορά μόνο ένα ματς αφού ο Γιούχτας θα μείνει τουλάχιστον για ένα δίμηνο εκτός Αρχανών μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο ώστε να πάρει την άδεια για την κατηγορία.

Όλο αυτό σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για τους «πράσινους», οι οποίοι πάντως συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο γήπεδο τους και περιμένουν έστω κι έτσι την πρεμιέρα απέναντι στον Διαγόρα.

Ουσιαστικά ο Γιούχτας μετράει αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος μετά την χθεσινή απόφαση της διοργανώτριας. Η ομάδα του Νίκου Σουργιά έχει δώσει ήδη ένα επίσημο ματς για το κύπελλο και έχει πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση και πλέον ετοιμάζεται για το παρθενικό του παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Πρόκειται αναμφίβολα για μια ιστορική στιγμή για την ομάδα των Αρχανών η οποία είναι έτοιμη για αυτό το πρώτο της ματς σε επαγγελματική κατηγορία.

Στον Γιούχτα έχουν ενσωματωθεί πλέον και τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, οι Αργεντινοί Μάρκι, Λιποράσε οι οποίοι μετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα αλλά δύσκολα θα είναι παρόντες στην πρεμιέρα.

Μεταγραφικά θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες μια ακόμα κίνηση για ένα αμυντικό. Ωστόσο νεότερα αναμένεται να υπάρξουν μετά την αναμέτρηση με τον Διαγόρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει