ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: Σε κλίμα πόλωσης οι εκλογές

54

Μέσα σε κλίμα πόλωσης, με έντονες διαμάχες και πυρά εκατέρωθεν προσέρχονται αύριο στις κάλπες τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να εκλέξουν νέο πρόεδρο.

Φαβορί της διαδικασίας παραμένει η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει τον εξίσου μάχιμο και πολύ ισχυρό παίκτη, όπως αποδείχθηκε, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έκανε την ανατροπή όχι μόνο κομματικά, αλλά και δημοσκοπικά. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ακόμα και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι εμφανίστηκε από το … πουθενά, κι έχει κάνει έναν αγώνα και μια προετοιμασία που δεν θα μπορούσε να κάνει κανένας άλλος. Γι’ αυτό άλλωστε κι έχει δεχθεί τόσο σκληρή κριτική και τόσα πυρά.

Στο μεταξύ, οι συζητήσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν «ανάψει» ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι έχει έρθει η ώρα της διάσπασης για το κόμμα, πιστεύοντας ωστόσο πως η διάσπαση δεν είναι απαραίτητα κακή.

Στο δια ταύτα τώρα, οι 5 υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος θα προσέλθουν από νωρίς το πρωί έως και το μεσημέρι στα κατά τόπους εκλογικά τμήματα προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουν οι 5 υποψήφιοι είναι τα εξής:

Η Έφη Αχτσιόγλου, βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο Περιστέρι, στο εκλογικό τμήμα στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου Περιστερίου, Καραθεοδωρή 1, στις 10:00 το πρωί της Κυριακής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο ίδιο εκλογικό τμήμα στο Περιστέρι, δηλαδή στον Εκθεσιακό Χώρο Δημαρχείου Περιστερίου, Καραθεοδωρή 1 στις 12.30 το μεσημέρι.

Ο Νίκος Παππάς θα ψηφίσει στις 8.45 πμ στο εκλογικό κέντρο της Καισαριανής (Δημαρχείο Καισαριανής, αίθουσα εκδηλώσεων, Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας). Το βράδυ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα προσέλθει για δήλωση στην Κουμουνδούρου.

Ο Στέφανος Τζουμάκας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 12 το μεσημέρι στο εκλογικό κέντρο Καλλιθέας, Σχολικό Συγκρότημα Αγίου Νικολάου, Θησέως 175.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο (Κρήτης 77, ΤΚ14231) στη 1 το μεσημέρι (1μ.μ.).

Πού θα ψηφίσουν οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ Υπενθυμίζεται ότι στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου υπάρχουν συνολικά 18 εκλογικά τμήματα, ενώ οι ψηφοφόροι μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν ανεξάρτητα από την εκλογική τους Περιφέρεια.

Ειδικότερα, τα τμήματα του Ηρακλείου είναι τα εξής:

Ειδικότερα για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου υπάρχουν συνολικά 18 εκλογικά τμήματα εκ των οποίων τα επτά στο Ηράκλειο. Τα εκλογικά τμήματα στα οποία μπορούν μέλη και φίλοι της παράταξης να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα είναι τα:

ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ – ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ, Πολυχώρος “ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ”, Αρχάνες

ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου, ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΑΣ Άγιοι Δέκα, Αίθουσα Δημοτικού Καταστήματος, Ασήμι

Αίθουσα Δημοτικού Καταστήματος, Αγία Βαρβάρα, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Πολύκεντρο Δήμου – Ανδρόγεω 4, Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ , Μ. Αλεξάνδρου 110, Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ , Αρχ. Ευγενίου 36, Κλειστό Γυμναστήριο Πατελών, Γραφεία Ένωσης Ηρακλείου, Λ. 62 Μαρτύρων 146, Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ηρακλείτου 45, Γραφεία Τοπικής Κοινότητας Προφήτη Ηλία, ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ, Αίθουσα Δημοτικού Καταστήματος, Γάζι, ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ, 2ο Δημοτικό Σχολείο, Αρκαλοχώρι, Πολυκεντρο Μ. Σαλλα, Πρώην ΚΑΠΗ Καστελλίου, ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ, Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 110 – Μοίρες, ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ, Πρώην Αγγλικανική Εκκλησία (πρώην βάση), Γούρνες, Αίθουσα Φιλωνιδείου Πολιτιστικού Συλλόγου, Χερσόνησος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει