ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: Η ΕΠΣΗ συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Θεσσαλίας

5

Η ΕΠΣΗ, συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την θεομηνία, καλώντας παράλληλα τα σωματεία και τον επιχειρηματικό κόσμο να στηρίξει αυτήν την πρωτοβουλία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραδώσουν τα είδη πρώτης ανάγκης μέχρι και την Παρασκευή 15/9 στις 15:00 στα γραφεία της ΕΠΣΗ. Έπειτα θα μεταφερθούν στα γραφεία της ΕΠΣ Καρδίτσας όπου και θα διανεμηθούν σε όλους όσους τα χρειάζονται.

Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης μπορεί να κάνει μια σημαντική διαφορά στη ζωή αυτών που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Καλούμε όλα τα σωματεία της ΕΠΣ Ηρακλείου καθώς και τον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου μας, να δείξουν για άλλη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο βοηθώντας στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας.

Συγκεκριμένα, τα είδη πρώτης ανάγκης που μπορούν να συλλεχθούν είναι: Νερά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, κλινοσκεπάσματα, Είδη ατομικής υγιεινής

Είναι σημαντικό να δοθεί έμφαση στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης υψηλής ποιότητας και να ελέγχεται η ημερομηνία λήξης των τροφίμων μακράς διάρκειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραδώσουν τα είδη πρώτης ανάγκης μέχρι και την Παρασκευή 15/9 στις 15:00 στα γραφεία της ΕΠΣΗ και από κει θα μεταφερθούν στα γραφεία της ΕΠΣ Καρδίτσας όπου και θα διανεμηθούν σε όλους όσους τα χρειάζονται.

Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί ένα παράδειγμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από καταστροφές.

Όλοι μαζί μπορούμε».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει