επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

58

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη!

ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ο Κυριάκος προσέφερε περισσότερα στην Ούρσουλα απ’ ό,τι αυτή χθες στη χώρα μας.

ΠΡΙΝ μερικές εβδομάδες ο πρωθυπουργός προσέφερε στην πρόεδρο της Κομισιόν ένα πλήρες πακέτο διακοπών στο Ακρωτήρι και στην οικία Μητσοτάκη.

ΚΑΙ η κυρία Βον Ντερ Λάιεν ανακοίνωσε χθες 2,2 δισ. ευρώ για την πλημμυρισμένη Ελλάδα.

ΑΠΟ αυτά “ζεστό” χρήμα είναι τα 400 εκατομμύρια ευρώ που θα πάνε για αποζημιώσεις των πληγέντων, ενώ τα 1,8 θα πάνε για έργα υποδομής. Πότε; Φέξε μου και… πνίγηκα!

ΓΙΑ να καταλάβουμε το μέγεθος του κοινοτικού μποναμά, να υπενθυμίσουμε ότι οι συνολικές αποζημιώσεις που απαιτούνται για ανθρώπους και επιχειρήσεις υπολογίζονται γύρω στα 4 δισ. ευρώ, ενώ η αντικατάσταση των υποδομών με νέες, σύγχρονες και πιο ανθεκτικές απαιτούν 10 δισ. ευρώ!

ΚΑΡΦΙ Τσακαλώτου για τους ανθυποψηφίους του: τους πρότεινα κοινή παρουσία στη Θεσσαλία, αλλά δεν εισακούστηκα…

ΘΕΡΙΖΕΙ η γαστρεντερίτιδα στο Θεσσαλικό κάμπο. Αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Το νερό από το δίκτυο ύδρευσης κατά τόπους είναι ακατάλληλο και για την ατομική υγιεινή.

ΤΗΝ ίδια στιγμή ο στρατός έχει στήσει πέντε απολυμαντήρια για το προσωπικό και τους κατοίκους της περιοχής.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πάντως για να ξεπλυθεί χρειάζονται κάμποσες κολυμβήθρες του Σιλωάμ!

ΔΕΜΕΝΑ τα πλοία από τα μεσάνυκτα στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ για τη δολοφονία του Αντώνη.

ΠΩΣ πήγε η πρώτη μέρα στο σχολείο, ρώτησε η μάνα το παιδί της, που με όλη τη φυσικότητα του κόσμου απάντησε με απορία και τρόμο: «τι, θα έχει και δεύτερη;».

Ο ΑΡΕΙΟΣ Πάγος δεν δέχεται τον Κασιδιάρη ως επικεφαλής κόμματος, αλλά το Πρωτοδικείο δεν έχει πρόβλημα να ανακηρύξει τον συνδυασμό του για τις εκλογές στον Δήμο Αθηναίων. Παράδοξο;

ΠΑΝΤΩΣ από το Δήμο Αθηναίων δεν του δίνουν ούτε πλατεία να στήσει κιόσκι ούτε και χώρο στα διαφημιστικά πλαίσια για να βάλει την αφίσα του.

ΜΑΛΛΟΝ ήθελε να ακούσει τα σχολιανά του ο Αλκίνοος Ιωαννίδης που είπε ότι ο Μπέος πρέπει να υπάρξει και λίγο ευαισθητούλης!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει