Διαστημικές ομιλίες σήμερα στο 7ο Chaniartoon Comic & Animation Festival

8

Διαστημικές ομιλίες  θα πραγματοποιηθούν στο 7ο Chaniartoon Comic & Animation Festival, σήμερα Τετάρτη 13/9 στις 8 το βράδυ, στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης. Ειδικότερα:

– “Βρίσκοντας τον Υπερήρωα Μέσα σου” (20:00-21:00) από την Dr Jancy McPhee, Neuroscientist, Space Life Scientist and SciArt Exchange Executive Director.

Η νευροεπιστήμονας, επιστήμονας της διαστημικής ζωής και επικοινωνιολόγος της επιστήμης Dr. Jancy McPhee θα συζητήσει πώς η τέχνη βοηθά την εξερεύνηση του διαστήματος, την επιστήμη και την τεχνολογία και πώς η διεύρυνση της εμπειρίας μας μπορεί να μας μεταμορφώσει στους υπερήρωες εαυτούς μας! Μετά την ομιλία, θα απαντήσει με χαρά σε  ερωτήσεις.

Η Dr. Jancy McPhee
Η dr Jancy McPhee

– “Η διαστημική Τεχνολογία στις ταινίες Anime: Φαντασία, Ρεαλισμός και οτιδήποτε ανάμεσά τους” (21:00-22:00) από τον NASA Astronaut Dr. Stanley G. Love, Planetary Scientist and Deputy Chief of the NASA Astronaut Office’s Rapid Prototyping Laboratory.

Το διάστημα αποτελεί δημοφιλή έμπνευση για πολλές μορφές τέχνης. Σε αυτήν την παρουσίαση ο πλανητολόγος, αστροναύτης της NASA και μεγάλος θαυμαστής των ταινιών anime, Dr. Stanley G. Love ερευνά τα anime με θέμα το διάστημα

*Ο Αστροναύτης της NASA Dr. Stanley G. Love και η Dr Jancy McPhee της SciArt Exchange είναι επίσημοι προσκεκλημένοι του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει