Πήγε στο Αστυνομικό Μέγαρο για προσωπική του υπόθεση και τον έπιασαν για απόπειρες βιασμού

Τον αναγνώρισαν από το βίντεο

144

Για το νόμο περί όπλων, και αφού προηγουμένως βρέθηκαν μετά από έρευνα στο σπίτι του τρία μαχαίρια, συνελήφθη χθες ένας 48χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε δύο κοπέλες ηλικίας 17 και 25 ετών. Ο 48χρονος κατά πληροφορίες βρέθηκε χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο για προσωπική του υπόθεση, ωστόσο φέρεται να αναγνωρίστηκε από αστυνομικούς που είχαν τη φωτογραφία του αλλά και βίντεο που απεικόνιζαν τις πράξεις του.

Ο 48χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές  για εξύβριση αλλά και θέματα που αντιμετώπιζε με την πρώην σύζυγό του, όχι όμως για πράξεις όπως εκείνες για τις οποίες κατηγορείται και φέρεται να έχει παραδεχτεί.

Ο ίδιος κατευθύνεται σε ένα σκοτεινό σημείο
Ο ίδιος κατευθύνεται σε ένα σκοτεινό σημείο

Τα βίντεο

Από το υλικό που συγκέντρωσε η Ασφάλεια Ηρακλείου φαίνεται καθαρά ο τρόπος που κινήθηκε εναντίον των δύο νεαρών γυναικών. Μάλιστα, σε ένα από τα βίντεο που υπάρχει, ο 48χρονος ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής μία κοπέλα, η οποία δεν τον έχει αντιληφθεί και προχωράει αμέριμνη. Ο δράστης κινείται σε ένα φωτισμένο δρομάκι του Ηρακλείου με γρήγορα βήματα για να πλησιάσει την κοπέλα που προπορευόταν.

Ο 48χρονος τρέχει για να ξεφύγει
Ο 48χρονος τρέχει για να ξεφύγει

Λίγα μέτρα μετά και ενώ ο φωτισμός δεν είναι τόσο δυνατός, επιλέγει να επιτεθεί στην κοπέλα. Δεν διακρίνεται ακριβώς τι κάνει, ωστόσο από τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί, είναι ξεκάθαρο το τι έγινε στη σκοτεινή γωνία που επέλεξε για να εκφράσει τις ορέξεις του.

Από το βίντεο και την αντίδραση που έχει ο 48χρονος, προκύπτει ότι η κοπέλα αντέδρασε, ίσως να έβαλε και τις φωνές. Κάποια στιγμή ο ίδιος το βάζει στα πόδια τρέχοντας, ενώ γυρίζει να κοιτάξει πίσω του εάν τον ακολουθεί κανείς. Το βίντεο είναι πολύ διαφωτιστικό και έδωσε την ευκαιρία στους αστυνομικούς που τον αναζητούσαν να έχουν καθαρή εικόνα του σωματότυπου, του προσώπου αλλά και των ρούχων που φορούσε εκείνο το βράδυ.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έγιναν αρκετές προσαγωγές από την αστυνομία αυτές τις ημέρες. Ο 48χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει