Έξι ματς στο Ηράκλειο στον α’ γύρο

Η ΕΔΡΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥΧΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

15

Πρεμιέρα από το Ηράκλειο θα κάνει στην Σούπερ Λιγκ 2 ο Γιούχτας. Η ομάδα των Αρχανών στην παρθενική της παρουσία στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσει στο πρώτο της ματς τον Διαγόρα στο Παγκρήτιο όπου θα αγωνίζεται για ένα διάστημα μέχρι να γίνουν τα έργα στο γήπεδο της.

Ο Γιούχτας αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα μια άλλη νησιώτικη ομάδα η οποία πέρυσι αγωνίστηκε στον Βόρειο όμιλο και φέτος επιστρέφει στον Νότιο ενώ την 2η αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα. Ακολουθούν η Παναχαϊκή στο Ηράκλειο, η Καλλιθέα εκτός, ο Παναθηναϊκός Β’ εντός, ο Ολυμπιακός Β’ εντός, το Αιγάλεω εκτός, τα Χανιά εντός, η Ηλιούπολη εκτός, ο Ιωνικός εντός και ο Τηλυκράτης εκτός. Έχει δηλαδή στον α΄ γύρο έξι ματς εντός και πέντε εκτός. Αυτό σημαίνει ότι αν ο Γιούχτας αξιοποιήσει την έδρα του θα μπορεί να ελπίζει σε μια καλή πορεία με στόχο την παραμονή.

Να σημειωθεί ότι από τις ομάδες που ανέβηκαν από τα μπαράζ των πρωταθλητών στον Νότιο όμιλο τοποθετήθηκε μόνο ο Τηλυκράτης Λευκάδας που ήταν η ομάδα η οποία ουσιαστικά πήρε το εισιτήριο από τον Γιούχτα και την οποία αντιμετωπίζει στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει