Συνομωσιολογίες; ή χειραγώγηση των καιρικών φαινομένων;

51
της Ελένης Μανιωράκη*

Τα τελευταία χρόνια ζούμε φυσικά φαινόμενα που απέχουν πολύ από του να είναι φυσικά. Τσουνάμια, σεισμοί επί σεισμών. Επαναλαμβανόμενοι τυφώνες, κυκλώνες, ανεμοστρόβιλοι, υδροστρόβιλοι, άγνωστοι ως τώρα, τοπικές καταιγίδες και χαλαζόπτωση, επιλεκτικά που καταστρέφουν την παραγωγή στην ώρα της καρποφορίας και φονικές πλημμύρες αδικαιολόγητες. Κι όλα τούτα τα φορτώνουν στην κλιματική αλλαγή.

Υπάρχει όμως κι η αντίθετη άποψη. Τα ακραία φυσικά φαινόμενα τα δημιουργούν  οι παγκοσμιοποιητές για να φέρουν εις πέρας το σχέδιο τους που είναι η μείωση του πληθυσμού της γης κι ο έλεγχος του μυαλού τους.  Μύθος λοιπόν η κλιματική αλλαγή, αφού οι προσδοκίες τους διαψεύστηκαν. Ούτε οι κάτω χώρες σκεπάστηκαν από νερά, ούτε τα νησιά εξαφανίστηκαν, ούτε…ούτε…ούτε. Την μετονόμασαν  λοιπόν    «κλιματική κρίση» για να την απαλλάξουν από τις τύψεις.

Μήπως λοιπόν οι συνωμοσιολογίες  περί HAARP  δεν είναι παραμύθι, αλλά αντιπροσωπεύουν την αμείλικτη πραγματικότητα; Σίγουρα η παρέμβαση του ανθρώπου στην φύση επεδείχθη καταστροφική. Η επιστήμη επεμβαίνει και   βιάζει τη φύση. Καινούριοι τρόποι καλλιέργειας, δυνατά φυτοφάρμακα κι άλλες  θανατηφόρες επεμβάσεις.

Κι έτσι όταν στον πλανήτη Γη συμβαίνουν ακραία καιρικά φαινόμενα τα φορτώνουν στην κλιματική αλλαγή η οποία λένε ότι δημιουργήθηκε από την ανεύθυνη παρέμβαση του ανθρώπου στον πλανήτη ΓΗ.

Οι σοφοί μας πρόγονοι κατάφεραν θεοποιώντας την μητέρα Γη, τους ποταμούς τις λίμνες τις πηγές να διδάξουν  πρώτοι την σωστή οικολογική συμπεριφορά.  Κι όμως αδύνατον, η παρέμβαση αυτή του σύγχρονου ανθρώπου στην φύση, να γεννά ανύπαρκτους   «κεραυνούς δίχως σύννεφα»  που βάζουν φωτιά σε απάτητες βουνοκορφές, και σπέρνουν πύρινες γλώσσες σε απόσταση χιλιομέτρων, δημιουργώντας εστίες που αδυνατούν να ελεγχθούν.

Κι άρχισα να φαντάζομαι την κλιματική αλλαγή, σαν μια γιγάντια γυναίκα που πατώντας το ένα πόδι στην μια κορυφή του βουνού και το άλλο στην άλλη (σαν Διγενής Ακρίτας) να βγάζει φωτιές από το στόμα της και να πετάει με τα χέρια της μπάλες φωτιάς παντού.

Εξ ου, και οι αδικαιολόγητες εστίες. Το μυαλό μου δεν μπορούσε να συλλάβει το είδος του «κεραυνού χωρίς σύννεφα» που άναψε την φωτιά σε κορυφή απάτητη, φαινόμενο που δεν είναι καθόλου γνωστό στα ελληνικά δεδομένα.  Δυστυχώς η  παγκόσμια ΕΛΙΤ προσπαθεί  όπως φαίνεται να χειραγωγήσει τα φυσικά φαινόμενα.    Υπάρχουν βέβαια επιστήμονες που πιστεύουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι μύθος που κατασκεύασαν αυτοί που θέλουν να ελέγξουν τον καιρό κι ως εκ τούτου την φύση και τον άνθρωπο.

Και φυσικό είναι αφού η «κλιματική αλλαγή»  είναι ένα διαχρονικό φαινόμενο που εμφανίστηκε εδώ και εκατομμύρια χρόνια και μελετήθηκε από τους  γεωλόγους  περίπου, πριν 1.000.000 χρόνια, τότε που δεν υπήρχαν ακόμη άνθρωποι.

Βλέπουμε λοιπόν ότι δεν υπάρχει η επίδραση ούτε του ανθρώπου, ούτε του ατμοσφαιρικού διοξειδίου του άνθρακα. Επίσης  κι όταν η θερμοκρασία ανέβηκε  πάνω από το κανονικό, δεν έλειωσαν οι πάγοι και δεν πέθαναν οι αρκούδες στον Βόρειο Πόλο, ούτε οι πιγκουίνοι στον Νότιο Πόλο. Άρα, η ψευτιά που διαδίδουν οι περιβαλλοντολόγοι ότι ο πλανήτης θα καταστραφεί αν η μέση γήινη θερμοκρασία ανέβει κατά 1 βαθμό Κελσίου ήτοι στους 16,8 βαθμούς Κελσίου είναι καθαρή απάτη.   Η ΓΗ είναι ΜΑΝΑ που δημιουργεί και καταστρέφει βάσει νόμων.

Δυστυχώς τα ακραία αυτά καιρικά φαινόμενα δεν πρόκειται να σταματήσουν αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι  των παγκοσμιοποιητών.

Λέτε  αυτή η πανούργα κλιματική κρίση να αποτελέσει το δεύτερο όπλο ελέγχου του ανθρώπου, μετά τον κορωνοϊό;

*Η Ελένη Μανιωράκη είναι δασκάλα, λογοτέχνις

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει