Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Χερσονήσου

22

Ξεκίνησαν οι  εγγραφές  στο Δημοτικό Ωδείο   Χερσονήσου για τη σχολική χρονιά 2023-2024, όπως ανακοίνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.).

Το Δημοτικό Ωδείο είναι ένας νέος σύγχρονος χώρος μουσικής εκπαίδευσης στον Δήμο Χερσονήσου που συμπλήρωσε ήδη την πρώτη περίοδο λειτουργίας του και διαθέτει σύγχρονες, λειτουργικές εγκαταστάσεις, πλήρως εξοπλισμένες με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή και πλούσια συλλογή μουσικών οργάνων. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα μουσικών σπουδών για όλες τις ηλικίες, καλύπτοντας τη διδασκαλία ανωτέρων θεωρητικών, κλασικών και παραδοσιακών οργάνων.

Το διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού Ωδείου αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές, επιδιώκοντας την προώθηση της μουσικής εκπαίδευσης στον Δήμο Χερσονήσου και την ενθάρρυνση της δημιουργικότητας. Η κατοχύρωση των σπουδαστών του με αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών εγγυάται την προσφορά μουσικής παιδείας με υψηλά ποιοτικά κριτήρια.

Το Δημοτικό Ωδείο Χερσονήσου ιδρύθηκε το 2022, στεγάζεται στο ανακαινισμένο δημοτικό κτήριο στην οδό Γιαμπουδάκη 7 στον Λιμένα Χερσονήσου και είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σύμφωνα με το υπ’ αριθ. ΦΕΚ 1488/Β’/30-03-2022.

Πληροφορίες – Εγγραφές:

* Γούρνες, γραφεία Κ.Ε.Δ.Χ., πρώην αγγλικανική εκκλησία, (εντός πρώην αμερικανικής βάσης) Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00-14:00 και στο τηλέφωνο 2810-332138.

*Λιμένας Χερσονήσου, Γιαμπουδάκη 7, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 17:00-20:00 και στο τηλέφωνο 28970-23320.

«Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, καλώ μικρούς και μεγάλους, όλους όσοι αγαπούν τη μουσική να κάνουν την εγγραφή τους στο πρώτο Δημοτικό Ωδείο Δήμου Χερσονήσου. Φέτος, στο δεύτερο έτος λειτουργίας του Ωδείου, συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη και με πολύ μεράκι, ξεκινάμε τα μαθήματα, καθώς η νέα χρονιά μας επιφυλάσσει δυνατές συγκινήσεις σε νέα μουσικά μονοπάτια», ανέφερε ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ., Γιάννης Μηλάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει