ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ: Αναβολή των εγκαινίων

34

Την αναβολή των σημερινών εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» ανακοίνωσε χθες ο επικεφαλής της Αλέξης Καλοκαιρινός, μπροστά στη νέα τραγωδία που προκάλεσε η θεομηνία από την οποία για μια ακόμα φορά δοκιμάζεται η χώρα. Με δήλωσή του ο κ. Καλοκαιρινός τονίζει μεταξύ άλλων ότι «η χώρα μας περνάει δύσκολες ώρες. Η σκέψη όλων μας αυτή τη στιγμή είναι στις περιοχές που επλήγησαν, στους ανθρώπους που χάθηκαν, σε όσους δοκιμάζονται και σε όσους παλεύουν για να σώσουν ζωές και περιουσίες.

Σε μια τέτοια συγκυρία θεωρώ αυτονόητο ηθικό μας χρέος να αναβάλουμε τα σημερινά  εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Παράταξής μας.

Θέλω να πιστεύω ότι η Πολιτεία θα σταθεί στο πλευρό των πληγέντων με κάθε τρόπο και γρήγορα οι περιοχές αυτές θα αναγεννηθούν και οι άνθρωποι θα σταθούν ξανά στα πόδια τους. Κουράγιο και δύναμη σε όλους τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται». Η νέα ημερομηνία των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου και της παρουσίασης του συνόλου του συνδυασμού «Δικαίωμα στην Πόλη» θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει