Προς Παγκρήτιο ο Γιούχτας

27

Ενώ ο Γιούχτας έχει μπροστά του την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση την ερχόμενη εβδομάδα στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Λιανοκλαδίου στο πλαίσιο της 3ης φάσης της διοργάνωσης, η ομάδα ολοκλήρωσε ήδη τα διαδικαστικά και είναι πλέον κανονικά ΠΑΕ.

Οι νεοφώτιστοι  στην Super league 2 κίνησαν άμεσα τις διαδικασίες και  εξασφάλισαν πλέον το δικό τους Α.Φ.Μ , εντάχθηκαν στο Γ.Ε.Μ.Η και έχει  ξεκινήσει ήδη η διαδικασία για την έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών αλλά και την ασφάλιση τους στο ΙΚΑ.

Σε ό,τι αφορά την σύσταση της νέας ΠΑΕ πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο Στράτος Κοτζαμάνης, Αντιπρόεδρος ο Νίκος Σταθόγλου, γραμματέας ο Γιώργος Ντουράκης και μέλη ο Γιάννης Χοχλιδάκης, με τον Νίκο Ιερωνυμάκη.

Η νέα ΠΑΕ, η επίσημη ονομασία της οποίας είναι Π.Α.Ε Γιούχτας, έχει ως αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 350.000 ευρώ όπως ορίζει η νομοθεσία για να μπορέσει να συσταθεί η ανώνυμη εταιρεία, επιπέδου Super League 2.

Αναφορικά με το θέμα του γηπέδου στον Γιούχτα περιμένουν την έγκριση της μελέτης που έχει γίνει προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο Μαρακομιχελάκειο προκειμένου το γήπεδο να πληροί τις προδιαγραφές για την Σούπερ Λιγκ 2.

Μέχρι να γίνει αυτό το πιθανότερο είναι  ότι η έδρα του Γιούχτα τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν θα είναι το Παγκρήτιο Στάδιο. Η ομάδα των Αρχανών έχει υποβάλλει ήδη το αίτημα  στην διοίκηση του Σταδίου τόσο για τις προπονήσεις όσο και για τους επίσημους αγώνες και περιμένει απάντηση.

Ο πρώτος της ΠΑΕ κ. Κοτζαμάνης
Ο πρώτος της ΠΑΕ κ. Κοτζαμάνης

Την ίδια ώρα, όπως γράψαμε πιο πάνω, ο Γιούχτας προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για το Κύπελλο και παράλληλα συνεχίζει την μεταγραφική του αναζήτηση με στόχο να προστεθούν και τα τελευταία κομμάτια για να ολοκληρωθεί το ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στον Γιούχτα έχουν ρίξει δίχτυα στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και κυρίως στην Αργεντινή με στόχο την απόκτηση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.

Οι πράσινοι θέλουν παίκτες για τα δυο άκρα της άμυνας αλλά και για τα στόπερ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσουν οι μεταγραφές.  Δεν αποκλείεται  οι παίκτες να βρίσκονται στο Ηράκλειο το Σαββατοκύριακο για να περάσουν από τα ιατρικά τεστ, να υπογράψουν και να ξεκινήσουν προπονήσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει