ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΗ: Κακουργηματική δίωξη για τους τέσσερις συλληφθέντες

87

Η Εισαγγελία Πειραιά άσκησε ποινικές διώξεις κατά των συλληφθέντων για τον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά. Πρόκειται για ένα συμβάν που έχει προκαλέσει οργή, καθώς μέλη του πληρώματος έσπρωξαν τον άτυχο άντρα στη θάλασσα από τον καταπέλτη του πλοίου και στη συνέχεια αδιαφόρησαν για την τύχη του, αφήνοντάς τον να βρει μαρτυρικό θάνατο στα νερά του Πειραιά.

Κατηγορούμενοι είναι ο καπετάνιος και τα τρία μέλη του πληρώματος (λοστρόμος, ύπαρχος, αξιωματικός καταστρώματος) του Blue Horizon.

Ειδικότερα, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο κατά του μέλους του πληρώματος (ύπαρχο) που συστηματικά έσπρωχνε τον 36χρονο, μέχρι που έπεσε στη θάλασσα. Τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος διώκονται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο. Ο καπετάνιος διώκεται για το (επίσης) κακούργημα της επικίνδυνης παρέμβασης στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΗ Κακουργηματική δίωξη για τους τέσσερις συλληφθέντεςΓια τα παραπάνω αδικήματα προβλέπονται μεγάλες ποινές που φτάνουν μέχρι τα ισόβια.

Η Εισαγγελία θα διενεργήσει επείγουσα έρευνα για τις ευθύνες του Λιμενικού Σώματος στην υπόθεση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει