ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Αισιόδοξη για τους Ολυμπιακούς η Μηλάκη

0

Η Αργυρώ Μηλάκη συνεχίζει με αποφασιστικότητα τον μεγάλο της στόχο, που δεν είναι άλλος από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Αυτό απέδειξε και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γλασκώβης, καταφέρνοντας σπουδαίες εμφανίσεις.

Εκπροσωπώντας ολόκληρη την ελληνική ποδηλασία γυναικών, η Ηρακλειώτισσα αθλήτρια του ΠΑΣ Άτλαντα κατέλαβε τη 19η θέση στο Ολυμπιακό αγώνισμα του Όμνιουμ. Μία θέση που τη διατηρεί στις 20 καλύτερες ποδηλάτισσες του κόσμου, ενώ παραμένει «ζωντανή» για τον ιστορικό στόχο, ούσα 17η στην παγκόσμια κατάταξη.

«Η 19η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που για κάποιους μπορεί να ακούγεται λίγη, εμένα με αφήνει ικανοποιημένη γιατί με κρατάει μέσα στο μεγάλο στόχο που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Όταν βρίσκεσαι στις 20 καλύτερες του κόσμου είναι ένα μεγάλο επίτευγμα το οποίο πρακτικά με έφερε στην 17η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και τη χώρα μας στην 26η θέση του Ολυμπιακού ranking.

Με αυτά τα δεδομένα θα προετοιμαστούμε για την επόμενη χρονιά και τους 4 μεγάλους αγώνες που επί της ουσίας θα κρίνουν και την πρόκριση», τόνισε η Μηλάκη που στοχεύει πλέον στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα (10-14 Ιανουαρίου 2024) στην Ολλανδία ενώ θα ακολουθήσουν τα 3 Nations Cup.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον προπονητή, Γιώργο Βαρβεράκη, αλλά και τον ΠΑΣ Άτλαντα και τον πρόεδρο Μιχάλη Ταταράκη, καθώς και την Ε.Ο.Π. για τη συνεχή στήριξη.

«Ο άνθρωπος ο οποίος με έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο είναι ο Γιώργος Βαρβεράκης και σε εκείνον χρωστάω τα πάντα. Καθοριστική βοήθεια όμως μου έχει δώσει και ο πρόεδρος του σωματείου μου Μιχάλης Ταταράκης, όπως και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει