Συζήτησαν για τη μεταφορά των μαθητών

11

Το θέμα της μεταφοράς των μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και της έκπτωσηw στις μεταφορές των εκπαιδευτικών, τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν χθες στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, ο διευθυντής κ. Μανόλης  Μπελαδάκης και ο γενικός διευθυντής του Κ.Τ.Ε.Λ. Ηρακλείου-Λασιθίου κ. Γιώργος  Χαλεπάκης.

Η συνάντηση αφορούσε σε θέματα μεταφοράς όλων των μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου που πληρούν τα κριτήρια βάσei της σχετικής εγκυκλίου.

Ο γενικός  διευθυντής του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου, κ. Χαλεπάκης, ενημέρωσε για τις ενέργειες  που έχουν ήδη δρομολογηθεί και αφορούν στην ασφαλή μεταφορά όλων των μαθητών, με τη στήριξη και τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης.

Μετά από αίτημα του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Μπελαδάκη Εμμανουήλ, το Κ.Τ.Ε.Λ. Ηρακλείου-Λασιθίου, στο πλαίσιο της πολύχρονης και εποικοδομητικής συνεργασίας τους, αποδέχθηκε την μεταφορά όλων των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με έκπτωση 50% από τον τόπο κατοικίας τους στην έδρα της εκπαιδευτικής μονάδας που υπηρετούν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει