ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΝTRA NEWS: Τι είπε για την οικονομία, το κόμμα και τον Πολάκη

3

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra News και τον Πάνο Χαρίτο μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στα βασικά θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, στην Οικονομία, αλλά και στη διαχείριση Κράτους κι Εκκλησίας.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, διευκρινίζοντας πως ήταν εθελοντής στην καμπάνια του αλλά αναφέροντας πως «ο πρόεδρος Μπάιντεν με τη δυνατότητα του να λέει αλήθειες καταφέρνει και περνάει ορισμένα πράγματα τα οποία είναι αριστερά και μακάρι να τα είχαμε και στην Ελλάδα. Το νομοθετικό έργο Μπάιντεν είναι καλό κι έχει πετύχει πολλά πράγματα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι η δική του πορεία προέρχεται από την εργασία και την κοινωνική ζωή και όχι από την κομματική προϋπηρεσία, ενώ έκανε σαφές πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει τον όρο Αριστερά, αλλά να φέρει υπερηφάνεια στον χώρο.

Ο υποψήφιος πρόεδρος έκανε σαφές ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια κοινωνική υπεραξία, αφού η σπατάλη που υπάρχει στο Κράτος, εφόσον διαχειρίζονταν με ορθότερες πρακτικές θα μπορούσε να δημιουργήσει μια κοινωνική αναγέννηση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε πως δεν είναι Δούρειος Ίππος του Πολάκη, κάνοντας σαφές πως ο «ελληνικός λαός δικαιούται ένα Δημόσιο που θα δουλεύει για εκείνον. Απλά πρέπει να χαλάσεις την πιάτσα και θα το κάνουμε.

Υγεία και ακρίβεια είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα».

Σε σχέση με το διαχωρισμό Κράτους και Εκκλησίας ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε σαφές ότι πρέπει να προχωρήσει άμεσα, ενώ παράλληλα τάχθηκε υπέρ των συλλογικών διαδικασιών εντός του κόμματος.

«Θέλω να δώσω φωνή σε όλα τα μέλη του κόμματος για να συναποφασίζουν το τι θα κάνουμε» ανέφερε για να προσθέσει:

«Αυτό που χρειαζόμαστε είναι δημοκρατία στο κόμμα μας μέσα. Η μόνη τάση πρέπει να είναι η τάση του λαού. Θέλω όλοι όσοι μας στηρίζουν να πιστεύουν πως έχουν ίδιες ευκαιρίες και ίδιες δυνατότητες με όλους».

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε και για την προσωπική του σταδιοδρομία και την εταιρία που ίδρυσε και διοικεί μέσα από τη στήριξη στρατηγικού επενδυτή για να σημειώσει ότι:

«Όταν είσαι σε έναν πολύ ανταγωνιστικό τομέα όπως αυτόν της ναυτιλίας, μου δίνουν κάποιες δυνατότητες. Και θα τις αξιοποιήσω».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει