Άλλα έλεγε τότε…

51

Τώρα τα… χώνει, αλλά θερμά λόγια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε επιφυλάξει σε άρθρο του τον Ιούλιο στην αγγλόφωνη έκδοση της Καθημερινής ο Στέφανος Κασσελάκης, σήμερα υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τότε υποψήφιος βουλευτής του κόμματος και αυτό δεν το ξεχνούν οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι… Ορισμένοι μάλιστα έφθασαν να γράψουν στα social media ότι είναι «φυτευτός» του Μητσοτάκη για να ελέγξει και τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι φοβερό όμως είχε γράψει ο Στέφανος Κασσελάκης για να του το θυμίζουν οι αντίπαλοί του; Στο άρθρο με τίτλο «Θα σηκωθούν παρακαλώ οι Ελληνες Δημοκρατες;», με την έννοια να σηκωθούν και να πάρουν τον λόγο και να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους, μαζί με προτάσεις για αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, ο Στέφανος Κασσελάκης έγραφε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

“Από το 2012 και μετά, δημιούργησα μια εξαιρετική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο ήταν ακόμα μέλος του Κοινοβουλίου, μετά ως μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου και μετά ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα στήριξα την υποψηφιότητά του στη National Herald, όσο ακόμα ήταν υποψήφιος αρχηγός και έτρεχε την καμπάνια του. Είχα και έχω ακόμα μεγάλο σεβασμό για το πρόσωπό του».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει