Δεν συμφωνούν παρά μόνο στον Ηλία

33

Τελικά έχουν κι αυτοί τα θέματά τους. Έναν μήνα μετά το πρωτοφανές για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα αντάρτικο, ο Βασίλης Στίγκας συνάντησε τους βουλευτές του κόμματός του. Η κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών συνεδρίασε χθες με τη συμμετοχή και των 11 βουλευτών και του προέδρου του κόμματος, με πηγές να αναφέρουν ότι το κλίμα μεταξύ τους ήταν καλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βασικό θέμα συζήτησης ήταν η διεξαγωγή του συνεδρίου. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι βουλευτές ζήτησαν από τον Στίγκα να γίνει με ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες ώστε να συμμετέχουν όλοι από τη βάση. Οι αποφάσεις, ωστόσο, θα ληφθούν την Τετάρτη το απόγευμα, όταν και θα συνεδριάσει εκ νέου η κοινοβουλευτική ομάδα για να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες.

Χαρακτηριστικό πάντως είναι ότι χθες, οι «Σπαρτιάτες» σε ανακοίνωσή τους εξέφρασαν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων, θέμα για το οποίο είχε προκληθεί μεγάλη ένταση μεταξύ των βουλευτών και του Στίγκα. Ο πρόεδρος του κόμματος, πάντως, ανέφερε σε συνομιλητές του ότι τη χθεσινή ανακοίνωση την έγραψε ο ίδιος. Η κίνησή του αυτή ερμηνεύεται ως μια πράξη καλής θέλησης, ώστε να αποκλιμακωθεί η ένταση.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει