«Η πρώτη αγελάδα» στη Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου

25

Με την βραβευμένη ταινία “Η πρώτη αγελάδα-First cow” συνεχίζονται οι εβδομαδιαίες, καλοκαιρινές προβολές, που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.

Αύριο Τρίτη 29 Αυγούστου στις 9:15 το βράδυ, στον δημοτικό κινηματογράφο ‘Χριστίνα’ προβάλλεται η τελευταία δημιουργία της ταλαντούχου Αμερικανίδας σκηνοθέτιδας Κέλι Ρέιχαρντ, παραγωγής ΗΠΑ 2020, διάρκειας 122, με πρωταγωνιστές τους: Τζον Μάγκαρο, Όριον Λι, Τόμπι Τζόουνς και Σκοτ Σέπερντ.

Από τις πρώτες γυναίκες σκηνοθέτιδες που τόλμησαν να αναμετρηθούν με τον μύθο του Χόλιγουντ για την Άγρια Δύση του 19ου αιώνα, η Ρέιχαρντ διερευνά πτυχές της ζωής των πρώτων αποίκων, με διεισδυτικό βλέμμα και δίχως την αίγλη των ηρώων την πρώτης περιόδου των γουέστερν, ούτε τη στιφάδα των αντι-ηρώων της δεύτερης.

Διασκευάζει μαζί με τον συγγραφέα Τζόναθαν Ρέιμοντ το βιβλίο του “The Half-Life” για να δώσει τη δική της εκδοχή για τον τρόπο που χτίστηκαν οι βάσεις της κοινωνίας της σημερινής Αμερικής.

Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία και τους συντελεστές, φωτογραφίες, αφίσες, trailer, συνεντεύξεις στην ιστοσελίδα της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου (kileagn.com).

First Cow – Επίσημο Τρέιλερ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει