«Δεν αποκλείσαμε την παραλία»

11

Διαψεύδει ότι αποκλείστηκε τμήμα  παραλίας της Ψαρομούρας για να γινει πάρτυ, όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Ηρακλειώτισσα και δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ, η διοργανώτρια κοινωνικών εκδηλώσεων Αρετή Γεωργαλή, η οποία σε επιστολή αναφέρει:

“Ζευγάρι ελληνο-βέλγων πελατών μου, που την προηγούμενη ημέρα τελέσαμε το γάμο τους, ζήτησαν και έκλεισαν 20 σετ παραλίας (ξαπλώστρα-ομπρέλα) για τους καλεσμένους τους. Η επιχείρηση είχε έγκαιρα ενημερώσει κάθε παρευρισκόμενο και την “καταγγέλουσα”, για το ρεζερβέ των 20 σετ και την ώρα άφιξης των νεονύμφων και φίλων τους.

Λόγω καλοκαιριού και της πυκνής ροής των λουόμενων ζήτησα και μου οριοθέτησαν τα ρεζερβέ καθίσματα παραλίας ώστε οι λοιποί επισκέπτες να εξυπηρετηθούν χωρίς να υπάρξει αναστάτωση μετακίνησης από καρέκλα σε καρέκλα.

Όλοι ανεξαρτήτως οι πελάτες της παραλίας καθόλη τη διάρκεια της Δευτέρας είχαν πρόσβαση σε καθίσματα, φυσικά στη θάλασσα, το μπαρ και τα θαλάσσια σπορ. Καμία “Ασυδοσία του κράτους, ή των αρχών” όπως αναπαράχθηκε από τα sm της “καταγγέλουσας”, απολύτως καμία “Απαγόρευση λουόμενων” όπως προβλήθηκε, κανένας “Αποκλεισμός λουόμενων”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει