Νταμπράουσκας: «Είχα 16 μαχητές»

«ΒΕΛΗ» ΤΟΥ ΛΙΘΟΥΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟΥΧΟ

18

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μαχητικότητα των παικτών του μέχρι το φινάλε και πεπεισμένος ότι η ομάδα του έχει σημαντικά περιθώρια βελτίωσης, δήλωσε ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

«Όταν έρχεται η νίκη στις καθυστερήσεις, έρχεται μετά από δουλειά στην προετοιμασία. Θέλουμε 2-3 παιχνίδια για να βρούμε τον ρυθμό μας. Πιστεύαμε πως στο τέλος του παιχνιδιού θα είχαμε τις ευκαιρίες λόγω της κόπωσης του Άρη. Σήμερα (σ.σ. χθες) είχα 16 μαχητές που έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Κι αυτοί που δεν έπαιξαν είμαι σίγουρος πως όταν παίξουν, θα είναι σαν λιοντάρια! Είμαστε μακριά από αυτό που θέλουμε. Η ομάδα θα συνεχίσει τη δουλειά και θα βελτιωθούμε σε όλα τα κομμάτια», τόνισε ο προπονητής του ΟΦΗ που έριξε τα …βέλη του και στη διαιτησία του Μανούχου:

«Δε μας σεβάστηκε ο διαιτητής. Δε ζητάμε χάρες, θέλουμε δίκαιη διαιτησία. Κάθε φορά σφύριζε φάουλ, λες και ήταν αγώνας μπάσκετ. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και γι’ αυτά τα πράγματα. Δε συνηθίζω να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά θέλω δικαιοσύνη».

Ο Χουάν Νέιρα που χάρισε τη νίκη στον ΟΦΗ, δήλωσε: «Αισθάνομαι χαρούμενος και ευγνώμων προς τον κόσμο μας. Η αγάπη είναι αμοιβαία, νιώθω ότι παίζουμε στο σπίτι μου και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί στα εντός έδρας ματς και θα δούμε στο τέλος τι μπορούμε να κάνουμε στο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Άρη Τόλης Τερζής, τόνισε:

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να ισοφαρίσουμε, ξέραμε πως υπήρχε μεγάλη κόπωση και το σκορ μάς αδικεί.

Δεχτήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις κόντρα στη ροή του αγώνα και χάσαμε το παιχνίδι. Χωρίς να κάνει ευκαιρίες ο ΟΦΗ, δεχτήκαμε δύο γκολ τις πρώτες φορές που μπήκε στην περιοχή μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει