ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΙΣΤΑΣ: Στην 20άδα του Παγκοσμίου η Αργυρώ Μηλάκη

6

Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε η Αργυρώ Μηλάκη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας που έγινε στη Γλασκώβη.

Η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια συμμετείχε στα αγωνίσματα του Όμνιουμ (το Ολυμπιακό αγώνισμα αντοχής ) και του elimination, όπου πήραν μέρος οι 24 κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου.

Ο απολογισμός της ήταν η 15η θέση στο elimination και η 19η στο Όμνιουμ που ήταν και ο αγώνας-στόχος, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του τεχνικού επιτελείου.

«Δεν είναι λίγο να είσαι στο πολυπόθητο top 24 πόσο μάλλον στο top 20, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη διαδικασία της Ολυμπιακής πρόκρισης.

Και όχι, αυτή τη φορά το αποτέλεσμα δε μας ικανοποιεί.

Λίγο οι πτώσεις από αμέλεια άλλων αθλητριών, οι σπασμένες ρόδες, το χτυπημένο σώμα, δεν επέτρεπε την υπέρβαση…», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βαρβεράκης

και πρόσθεσε:

«Δείξαμε περίτρανα όμως ότι δεν είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης και ότι πλέον ανήκουμε δικαιωματικά στην παγκόσμια ποδηλατική ελίτ. Συνεχίζουμε με το μέτωπο ψηλά και το κεφάλι χαμηλά, όπως πάντα, να δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε και να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε!

Δε μπορώ να είμαι τίποτα άλλο από υπερήφανος για την αθλήτρια μου και τις επιδόσεις της και όχι μόνο για την προσπάθειά της».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει