Εντονο το ενδιαφέρον των εθελοντών

3οι ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2023»

6

Εξαιρετικά θετικά είναι τα μηνύματα που έχει λάβει η Οργανωτική Επιτροπή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» από την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της Μεσογείου, όσον αφορά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για εθελοντική συμμετοχή στη διοργάνωση.

Με ένα μήνα να απομένει μέχρι την έναρξη της μεγάλης αθλητικής γιορτής των χωρών της Μεσογείου, εκατοντάδες συνάνθρωποί μας από την  Κρήτη, την υπόλοιπη Ελλάδα και από πολλά κράτη που θα λάβουν μέρος στους Αγώνες, έχουν συμπληρώσει τη φόρμα του εθελοντή και ανυπομονούν να απολαύσουν από κοντά τη συναρπαστική δράση.

Περίπου 1.000 αθλητές από 26 διαφορετικές χώρες της λεκάνης της Μεσογείου αναμένεται να συμμετάσχουν, από 9-16 Σεπτεμβρίου 2023, σε 13 αθλήματα άμμου και παραλίας, εκ των οποίων τέσσερα ανήκουν στο Ολυμπιακό πρόγραμμα.

Ο κεντρικός πυρήνας των εγκαταστάσεων βρίσκεται ως γνωστό στο υπερσύγχρονο αθλητικό συγκρότημα Karteros Beach Sports Center. Θα χρησιμοποιηθούν επίσης το κολυμβητήριο του ΕΑΚΗ , η παραλία των Γουβών και η αντίστοιχη της Αμμουδάρας.

«Οι εθελοντές αποτελούν σε κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση ένα από τα πιο ζωτικά και λειτουργικά κύτταρά της. Ειδικότερα, οι Κρήτες εθελοντές θα αποτελέσουν, με την εν γένει στάση τους, τους ιδανικούς πρεσβευτές του πανέμορφου νησιού και της πατροπαράδοτης κρητικής φιλοξενίας.

Η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων έχει φροντίσει ώστε, παράλληλα με την κατάθεση της αίτησης του εθελοντή, οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το άθλημα ή τον τομέα στον οποίο επιθυμούν να βοηθήσουν, όπως επίσης τις ημέρες και ώρες που θα είναι διαθέσιμοι», τονίζεται στην ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση:

Volunteers Registration form for 3rd Mediterranean Beach Games “Heraklion 2023”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει