Έτσι άρχισε ο καβγάς

84

Από το πουθενά ξέσπασε καβγάς στο διαδίκτυο με τον Νίκο Μπίστη να απαντά στον Γιάννη Μεϊμάρογλου και τον Πάσχο Μανδραβέλη που υπερασπίστηκαν την Σώτη Τριανταφύλλου στην κριτική που της άσκησε ο Γιώργος Σιακαντάρης, αλλά και ο ίδιος, για τη στήριξή της στο ψηφοδέλτιο του Χάρη Δούκα για το Δήμο Αθηναίων!

Ιδιαίτερα ο Νίκος Μπίστης στέκεται στην κριτική που δέχτηκε από τον Πάσχο Μανδραβέλη: «Εδώ άνθρωποι της δίκης του κουλτούρας συνυπήρξαν στην ίδια κυβέρνηση επί τέσσερα χρόνια με τον κ. Πάνος Καμμένο. Δηλαδή, κατάπιαν κοτζάμ κάμηλο, την Σώτη βρήκαν να διυλίσουν;»

«Ο καημένος ο Καμμένος ούτε χρόνο είχε, ούτε ισχυρίστηκε ποτέ ότι είναι διανοούμενος. Πρακτικά ήταν μιας χρήσεως, προϊόν της παραζάλης μιας περιόδου που την σφράγιζε το δίπολο μνημόνιο αντιμνημόνιο. Και αμφίβολης χρησιμότητας – κατά την γνώμη μου- αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση. Προς τιμή του – για να πω και ένα καλό λόγο για τον άνδρα- όταν ο ΣΥΡΙΖΑ με την Συμφωνία των Πρεσπών «παραβίασε» την δική του κόκκινη γραμμή, παραιτήθηκε.

Ήταν και παρέμεινε ένας δεξιός της λαϊκής δεξιάς με μια μεγάλη δόση εθνικισμού και λαϊκισμού. Η κυρία Σώτη Τριανταφύλλου αντιθέτως με αφετηρία στην κομμουνιστική Αριστερά, εμίσησε (κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά) τα νιάτα της και τα τελευταία πολλά χρόνια αντιπαλεύει την πολυπολιτισμικότητα, την πολιτική ορθότητα, τους μετανάστες, το Ισλάμ, τους πάσης φύσεως δικαιωματιστές και βέβαια την Αριστερά. Δικαίωμά της, αλλά όχι και κώνωψ αγαπητέ Πάσχο. «Και δικαίωμα δικό μας να διυλίζουμε τις απόψεις της», γράφει ο Νίκος Μπίστης!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει