Χαρούμενα πρόσωπα στη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη

34

Με πρόσωπα γεμάτα χαμόγελο, τα κορίτσια του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου τη Δευτέρα 7-08-2023  παρακολούθησαν τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη.

«Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον καταξιωμένο και αγαπημένο όλων μας Κρητικό καλλιτέχνη Γιάννη Χαρούλη για τη στήριξη του, με τη δωρεάν διάθεση εισιτηρίων στη συναυλία του, που με τόση χαρά γέμισε τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παράρτημα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, καθώς και για το διαρκές αγκάλιασμα των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές του Φορέα μας. Τις πιο θερμές μας ευχαριστίες, επίσης, στους συνεργάτες του καλλιτέχνη, κυρία Άννα Κασιμάτη και κύριο Γιάννη Λιανό για την καθοριστική συμβολή τους στην υλοποίηση της υπέροχης εμπειρίας για τον παιδικό πληθυσμό του Παραρτήματος.

Η στήριξη στον τομέα της παιδικής προστασίας είναι πραγματικά πολύτιμη τόσο για εμάς όσο και για τους μικρούς αποδέκτες της, τα παιδιά μας.

Σας ευχαριστούμε  από καρδιάς», αναφέρει η πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης Μαρία Δαμανάκη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει