Δίκτυο ακαθάρτων στους Αποστόλους

2

Υπεγράφη από τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Π. Ηρακλή Κριθινάκη και τον εκπρόσωπο της Αναδόχου Εταιρείας, η σύμβαση του έργου: «Κατασκευή εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων στον οικισμό των Αποστόλων  και σύνδεση του με το υφιστάμενο δίκτυο»,  προϋπολογισμού  74.400,00 ευρώ.

Το υπό κατασκευή δίκτυο αφορά την κεντρική οδό Καστελλίου – Αποστόλων συνολικού μήκους 764 μέτρων. Παράλληλα με το έργο της αποχέτευσης θα αντικατασταθεί και το δίκτυο ύδρευσης, ενώ οι σχετικές εργασίες θα ξεκινήσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Μόλις αποπερατωθεί το έργο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης η κατασκευή – επέκταση τμήματος αποχετευτικού δικτύου στη Βόνη συνολικού μήκους 827 μέτρων και συνολικού προϋπολογισμού 60.000,00 ευρώ.

Ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης και ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Μινώα Πεδιάδας Ηρακλής Κριθινάκης ευχαρίστησαν τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, καθώς το έργο εντάχθηκε στο «Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Περιφέρειας Κρήτης 2021-2025» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει