Προγραμματικές θέσεις και νέους υποψήφιους παρουσιάζει ο Καλοκαιρινός

26

Τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης του, αλλά και μια ομάδα νέων υποψήφιων πρόκειται να παρουσιάσει ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου κι επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός.

Η παρουσίαση των νέων υποψηφίων, αλλά και των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού, οι οποίες και θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση, πρόκειται να παρουσιαστούν την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 8.00 το βράδυ, στο Πάρκο Γεωργιάδη.

Στο μεταξύ, σε δήλωση για την ενίσχυση της παράταξης του με επιπλέον μέλη από την παράταξη στην οποία επικεφαλής ήταν ο Γιάννης Κουράκης, «Ηράκλειο 3.7.5.» προχώρησε ο Αλέξης Καλοκαιρινός.

Στη δήλωση του συγκεκριμένα αναφέρει:

Η παράταξή μας «Δικαίωμα στην πόλη» γίνεται κάθε μέρα πιο δυνατή: Μια νέα μεγάλη ομάδα άξιων και έμπειρων στελεχών του «Ηράκλειο 3.7.5» εντάσσεται σήμερα στις τάξεις του συνδυασμού μας.

Τους ευχαριστώ που θα δώσουν μαζί μας τη μάχη των επόμενων εκλογών, αλλά  κυρίως τη μάχη της επόμενης μέρας για ένα σύγχρονο Ηράκλειο με δίκαιη και ισόρροπη ανάπτυξη και φροντίδα για κάθε γειτονιά και κάθε οικισμό, καθώς το «Δικαίωμα στην πόλη» δίνει ιδιαίτερη σημασία στις γειτονιές και συνεπώς στον ρόλο των Διαμερισματικών Συμβουλίων.

Ενώνοντας δυνάμεις, συνθέτοντας ιδέες και προτάσεις, προχωράμε μπροστά για ένα καλύτερο Ηράκλειο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει