Με 6 ομάδες η Κρήτη στα τελικά της Κεφαλονιάς

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ Κ19

22

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ τζούνιορς ολοκληρώνεται αυτό το σαββατοκύριακο στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, με τη διεξαγωγή της τελικής φάσης της κατηγορίας Κ19 εφήβων-νεανίδων.

Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος οι πρωταθλητές των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΠΕ που αναδείχθηκαν μέσω της διαδικασίας των Regionals, καθώς και ομάδες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στα τουρνουά Open του πανελλήνιου πρωταθλήματος τζούνιορς που προηγήθηκαν.

Συνολικά 32 ομάδες από όλη την Ελλάδα δίνουν ραντεβού στην παραλία Άι Χέλη για τον τελευταίο τίτλο στο μπιτς βόλεϊ για το 2023.

Η Κρήτη μάλιστα έχει την πιο πολυμελή αποστολή Περιφέρειας αφού λόγω των πολλών συμμετοχών στα Regional αλλά και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών και αθλητριών του νησιού, έγιναν δεκτές από την ΕΟΠΕ τρεις ομάδες σε κάθε κατηγορία.

Συγκεκριμένα στα κορίτσια θα αγωνιστούν οι Φετφατζή/ Πιτσούλη, Αραμπατζή / Καλουτσάκη και οι αδερφές Φανιουδάκη.

Στα αγόρια θα πάρουν μέρος οι Βένιος / Χρηστάκος, Σφακιανάκης / Δασκαλάκης και οι αδερφοί Γαλιάκη.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της ΕΣΠΕΚ ευχαριστούν την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Πιτσούλη για τη διαχρονική στήριξή τους στην Ένωση αλλά και στους αθλητές και αθλήτριες και εύχονται καλή επιτυχία στις ομάδες του νησιού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει