Δύο μεροκάματα σε μια μέρα!

27

Νομοσχέδιο-έκτρωμα με πρόβλεψη για 16ωρη ημερήσια εργασία σε δύο εργοδότες (!) και απόλυση εργαζομένων χωρίς αποζημίωση μετά το πρώτο εξάμηνο «εάν δεν τα βρουν με τον εργοδότη».

Ο Άδωνης Γεωργιάδης με μια εμφάνιση που ξεχείλιζε αλαζονεία και προκλητικότητα ανακοίνωσε μερικές από τις ρυθμίσεις που θα περιλαμβάνει το νομοσχέδιό του σπεύδοντας να δηλώσει με το καλημέρα ότι «δεν θα αρέσουν ιδιαίτερα σε κάποιους ανθρώπους της Αριστεράς».

«Θεσπίζουμε τη δυνατότητα ενός εργαζόμενου να δουλεύει σε πολλαπλούς εργοδότες, δηλαδή μπορεί  κάποιος εργαζόμενος να δουλεύει δύο 8ωρα σε δυο διαφορετικούς εργοδότες και να είναι αυτό απολύτως νόμιμο» δήλωσε ευθαρσώς για να προσθέσει απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ ότι ο εργαζόμενος θα δουλεύει 16 ώρες την ημέρα «εάν το επιθυμεί.

Δική του είναι η απόφαση, όχι δική μου. Από εδώ και μπρος θα του το επιτρέπουμε, γιατί σήμερα δεν γίνεται». Το μόνο που δεν είπε είναι ότι τα δύο 8ωρα σε δύο διαφορετικούς εργοδότες θα προσφέρουν στον εργαζόμενο ΕΝΑΝ αξιοπρεπή μισθό!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει